Kolumbia - Argentiina 15.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Ryhdistäytyykö Argentiina Kolumbian vierailullaan.

Kolumbia – Argentiina, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jalkapallon MM-karsintaa vuoden 2014 Brasilian kisoihin. Molemmat maat ovat pelanneet kolme ottelua kyseisissä karsinnoissa ja kumpainenkin on tällä hetkellä neljässä pisteessä. Varsinkin suurelle ja mahtavalle Argentiinalle tämä on pettymys.

Kotijoukkue Kolumbia lähtee otteluun vaikeista asetelmista. Joukkueella on lukuisia tärkeitä miehiä sivussa joten joukkueen iskukyky on kotiedusta huolimatta melkoinen kysymysmerkki. ”Kahvinviljelijöiltä” on ottelusta sivussa puolustaja Christian Zapata (Villarreal), keskikenttämiehet Giovanni Moreno (Racing) ja Elkin Soto (Mainz), sekä joukkueen ykköshyökkääjät Falcao (Atl. Madrid) ja Hugo Rodallega (Wigan).

Vierailija Argentiina joutui tyytymään viime ottelussaan tasapeliin Bolivian kanssa, joten Kolumbian kannalta ikävää on että vierasjoukkue tulee otteluun todella motivoituneena ja ärsytettynä. Vierailta uupuu ainoastaan Real Madridin Angel Di Maria, muuten Argentiina tulee otteluun ykkösmiehistöllään. Toki muutamia pelaajia on jäänyt valintojen ulkopuolelle, päävalmentaja Alejandro Sabellan valinnoista johtuen. Kasassa on kuitenkin monta pykälää kotijoukkuetta kovempi nippu.

Kertoimissa painaa varmasti vierasjoukkueen nyhjääminen perjantaina, uskon kuitenkin vahvasti että Argentiina näyttää Kolumbissa kaapin paikan poissaoloista kärsivää isäntäänsä vastaan.

Veikkaussivut | Jukka