Norsunluurannikko - Angola 30.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Norsut puhtaalla pelillä lohkovoittoon?

Norsunluurannikko – Angola, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Afrikan mestaruusturnausta, alkulohkojen viimeistä ottelukierrosta. Paperilla turnauksen kovimmalla joukkueella operoiva Norsunluurannikko on voittanut odotetusti molemmat alkulohkon ottelunsa. Tähtiä vilisevä ryhmä lähtee myös selkeänä ennakkosuosikkina Angolaa vastaan, vaikka joukkueelle riittää myös tasapeli jatkopaikkaan.

Norsunluurannikko on paperilla kivenkova nippu. Avausottelussa kaatui nihkeästi Sudan 1-0. Toisessa ottelussa meno oli myös tahmeaa mutta Burkina Fasosta irtosi 2-0 voitto. Tämä kertoo omalta osaltaa sen, ettei ”norsujen” tarvitse yltää lähellekkään parhaimpaansa, jotta joukkueen tarvitsee voittaa. Nyt ottelussa on jo aivan eri panokset, kun lohkovoitosta taistellaan. Luulisi tähtipelaajien nostavan tasoaan.

Angola on materiaaliltaan huimasti Norsunluurannikkoa jäljessä mutta pystynee haastamaan tähtisikermän jos vastustajaa ei peli kiinnosta. Tähän en kuitenkaan jaksane uskoa, lohkovoitolla Norsunluurannikko välttäisi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella (puolivälierissä) isäntämaan.

Jos aikaisempia otteluita katsoo, voi luvassa olla Norsunluurannikon osalta sellainen ottelu, että joukkue tekee voittoon vain ja ainoastaan sen minkä tarvitsee, eikä yhtään enempää. Toivottovasti kuitenkin joukkue alkaisi pikku hiljaa jo ”pelaamaan”.

Veikkaussivut | Jukka