Englanti U21 - Belgia U21 29.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Belgia haastaa Englannin Riversidella.

Englanti U21 – Belgia U21, Merkki 1, Kerroin (paras kerroin otteluun)

 

Betsafe – Voittoja maan ja taivaan välillä

  • Vedonlyöntiin ensitalletusbonus jopa 100 € saakka
  • Supernopeat rahansiirrot
  • Tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelusta

 

Jalkapallon alle 21-vuotiaiden EM-karsintaa, lohko 8. Englanti saa vieraaksi Belgian, jolle se koki edellisessä ottelussaan karsinnan avaustappion.

Englanti lähtee Middlesbruoghin kotikentällä Riversidella pelattavaan kotiotteluun todella suurena ennakkosuosikkina. Mikään muu kuin voitto ei kelpaa. Englannilla on kasassa todella kova joukkue tälle tasolle. ”Kolme Leijonaa” on voittanut molemmat kotiottelunsa maalierolla 11-0 näissä karsinnoissa. Azerbaidzan kaatui 6-0 ja Islanti 5-0.

Englannin joukkue :

Maalivahdit : Ben Amos (Manchester United), Jack Butland (Birmingham), Jason Steele (Middlesbrough)
Puolustus : Joe Bennett (Middlesbrough), Ryan Bennett (Norwich), Craig Dawson (WBA), Martin Kelly (Liverpool), Steven Caulker, Adam Smith (Tottenham)
Keskikenttä : Alex Oxlade-Chamberlain, Henri Lansbury (Arsenal), Josh McEachran (Chelsea), Jordan Henderson, Jonjo Shelvey (Liverpool), Danny Rose (Tottenham), Gary Gardner (Aston Villa), Jason Lowe (Blackburn), Cameron Stewart (Hull), Wilfried Zaha (Crystal Palace),
Hyökkäys : Nathan Delfouneso (Aston Villa), Will Keane (Manchester United), Marvin Sordell (Bolton), Connor Wickham (Sunderland)

Belgia ei vielä voittotiliä vieraskentillä ole näissä karsinnoissa avannut. 2 tasapeliä ja 1 tappio kertovat vieraspelaamisesta oman osansa, kun vastassa ovat olleet Islanti (1-2), Azerbaidzan (2-2) ja Norja (2-2).

Englanti on materiaaliltaan ylivoimainen ja suurena ihmeenä voidaan pitää, jos Belgia onnistuu Riversidelta pisteitä nappaamaan.

Veikkaussivut