Ampumahiihdon MM 2012 7.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/07/2012
Jaa tämä...

Naisilla vuorossa normaalimatka.

Magdalena Neuner – Darya Domracheva, Merkki 2, Kerroin

Darya Domracheva, sijtoitus 1-3, Kerroin

Kaisa Mäkäräinen – Olga Zaitseva, Merkki 2,

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä
  • Katso Unibetin arvostelu tästä


Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Darya Domracheva nappasi takaa-ajossa uransa ensimmäisen maailmanmestaruuden. Magdalena Neuner ”tunaroi” viimeisellä pystypaikalla ampuen kaksi sakkokierrosta.

Magdalena Neunerin heikko kohta on nimenomaan pystypaikka, joka on maksanut saksalaiselle voittoja. Domracheva on ylivoimaisesti kovin kilpailija suksilla, joten jos ammunta kulkee tänään normaalisti, on valkovenäläisellä mahdollisuus jo toiseen kultaan näissä kisoissa.

 

Kaisa Mäkäräisen kilpailut ovat menneet pahasti alakanttiin, varsinkin kun odotukset olivat todella suuret. Pikakilpailussa Mäkäräinen oli vasta 27. ampuen kolme sakkoa, takaa-ajossa sijoitus nousi sijalle 20, tässäkin tuloksena oli neljä sakkoa.

Mäkäräinen on ladulla tällä hetkellä huomattavasti nopeampi kuin Zaitseva, mutta normaalimatka tullaan ratkaisemaan hyvin pitkälti ampumapenkalla. Ohilaukauksesta tulee minuutti lisää aikaan, joten ladulla pitäisi tehdä ihmeitä jos penkalla takkuaa. Olga Zaitseva oli pikakilpailun 16. kahdella sakolla, hiihtokaan ei kulkenut aivan parhaalla tavalla. Takaa-ajossa venäläinen nosti tasoaan nousemalla seitsemänneksi, ohilaukaksia kertyi yksi.

Mäkäräinen on ampumapenkalla tällä hetkellä todella epävarma, joten huomattavasti parempi vaihtoehto Zaitseva on tässä parissa.

Veikkaussivut