Marcel Ilihan - Grigor Dimitrov 10.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2011
Jaa tämä...

Joko Dimitrov on valmis menestymään ATP-turnauksessa?

Marcel Ilihan – Grigor Dimitrov, Merkki 2, Kerroin 

Marcel Ilihan (+1,5 erää) – Grigor Dimitrov, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

ATP-tennistä Shanghaista ; ensimmäisen kierroksen ottelussa Turkin Marcel Ilihan (ATP 114.) saa vastaansa bulgarialaisen Grigor Dimitrovin (ATP 70.). Kyseessä on molemmille todella tärkeä ottelu, sillä etenkin Dimitrovin kohdalla tilanne on se, että bulgarialaisen kohdalla oikeasti aletaan jo odottelemaan menestystä. Dimitrov osaa nuoresta iästä huolimatta pelata hyvin tennistä ja on pystynyt tosissaan haastamaan useita TOP-10 pelaajia. Viimeksi Jo-Wilfried Tsongan, vaikka hävisi lopulta todella tiukan ottelun kahdessa erässä.

Marcel Ilihanin kohdalla etenkään syöttö ei millään tavalla ole vakuuttanut, muutenkin turkkilainen kiertää lähinnä Challenger -kilpailuja. Pekingin turnauksen ensimmäisellä kierroksella turkkilainen oli täysin vastaantulija, vaikka vastassa oli vain Feliciano Lopez, tappio suoraan kahdessa erässä. Tästä kaksikosta Grigor Dimitrov on nuoresta iästä huolimatta selkeästi parempi pelaaja. Etenkin kun Dimitrov viihtyy kovilla kentillä melkoisen mukavasti.

Veikkaussivut | Tuomas