Jo-Wilfried Tsonga - Roger Federer 13.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Federer siitä, mihin välierässä jäi?

Jo-Wilfried Tsonga – Roger Federer, merkki 2, kerroin 

Jo-Wilfried Tsonga (+1,5 erää) – Roger Federer, merkki 2, kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajienkeskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

ATP-tennistä Ranskan Pariisista, miesten kaksinpelin finaalissa yhteen iskevät Ranskan Jo-Wilfried Tsonga (ATP-ranking 8.) sekä Sveitsin Roger Federer (ATP 4.).

Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen ottelu, sillä ennalta kun pitäisi ottelua lähteä veikkaamaan, niin Tsongalle ei jäisi mitään mahdollisuuksia, mutta toisaalta täytyy muistaa sellainen asia, että ranskalainen on ollut hankala vastustaja kaikkien aikojen tennispelaajalle. Tsonga on voittanut Pariisissa kolme ottelua, mutta tarvittiin myös paljon onnea, jotta matka ei katkennut välierässä. Eilisessä iltaottelussa John Isneriä vastaan yhdysvaltalaisella oli kolme ottelupalloa ottelun viimeisessä erässä, mutta Isner ei niitä pystynyt hyödyntämään. Tsonga onnistui sitten lopulta viemään viimeisen erän tiebreakin helpohkosti, ja näin varmisti paikkansa finaalissa.

Roger Federer puolestaan on todella hurjassa kunnossa. Federer murskasi ensin Baselissa jokaisen vastustajan, joka tuli eteen, ja seuraavaksi Pariisissa jyrän alle ovat jääneet niin Adrian Mannarino, Richard Gasquet, Juan Monaco kuin myös Andy Murrayn voittanut Tshekin Tomas Berdych. Yhdessäkään näissä otteluissa Federerillä ei ole ollut ongelmia oikeastaan ollenkaan, edes Tomas Berdych ei kyennyt haastamaan sveitsiläistä tosissaan. Federeristä huomaa, että sveitsiläinen on todella hyvässä kunnossa, niin fyysisesti kuin myös henkisellä puolella. Tauko on todellakin tehnyt hyvää. Vaikka Tsonga on voittanut pelaajien kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi, niin silti Federer lähtee otteluun erittäin suurena suosikkina, ja yhdenkin erän voittaminen tällä hetkellä sveitsiläistä vastaan kuulostaa aika mahdottomalta idealta.

Todennäköisesti tulossa jopa aika yhteen maaliin pelaamista, ja siinä Federer tulee olemaan se, joka juhlii pelin päätyttyä.

Veikkaussivut | Tuomas