Roger Federer - Mardy Fish 24.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Murskaako Federer yhdysvaltalaisen suoraan kahdessa erässä?

Roger Federer – Mardy Fish (+5 peliä), Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

ATP-tennistä Lontoosta, kauden päätösturnauksessa ollaan edetty lohkon päätöskierroksen kamppailuihin, päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät tämän hetken paras tennispelaaja Roger Federer sekä mahdottoman tehtävän edessä oleva Yhdysvaltojen Mardy Fish.

Tilanne ennen päätöspäivää alkulohkojen osalta on sellainen, että Roger Federer tulee menemään tästä lohkosta jatkoon. Ensimmäisessä ottelussa Federerillä oli ajoittain pieniä ongelmia Jo-Wilfried Tsongaa vastaan, mutta tiukoissa paikoissa etenkin viimeisessä erässä sveitsiläinen oli loistava. Toisessa ottelussa muutama päivä sitten Federer ei antanut Rafael Nadalille mitään mahdollisuukia, vaan voitti espanjalaisen suoraan kahdessa erässä. Federeristä huomaa tällä hetkellä, miten kokenut sveitsiläinen nauttii pelaamisesta, vaikka ikää on jo kolmekymmentä vuotta. Nuorihan Federer ei enää ole, mutta sen voi sanoa, että huippukunnossa kaikkien aikojen tennispelaaja kyllä ehdottomasti on.

Fish on ollut todella epävarma, ja jopa helpoissakin tilanteissa on ollut ajoittain suuria ongelmia. Fishille tämä kaikki on kuitenkin vielä niin uutta. Federer tuskin tulee antamaan Fishille lopulta mitään mahdollisuuksia. Vaikea kuvitella Fishin voittavan edes yhtäkään erää.

Veikkaussivut | Tuomas