Jeremy Chardy - Marcel Granollers 8.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/08/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Granollers Pariisin kentillä upeita peliesityksiään?

Jeremy Chardy – Marcel Granollers, merkki 2, kerroin 

Jeremy Chardy – Marcel Granollers (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

ATP-tennistä Ranskan Pariisista, ensimmäisen kierroksen ottelussaan yhteen iskevät kotiyleisön suuri suosikki Ranskan Jeremy Chardy (ATP-ranking 107.) sekä Espanjan huikeaan vireeseen päässyt Marcel Granollers (ATP-ranking 34.). Pelaajat ovat kohdanneet kerran aiemmin, jolloin Jeremy Chardy voitti ottelun suoraan kahdessa erässä, mutta ottelusta on aikaa jo useita vuosia, ja tällä välin on ehtinyt tapahtua pelaajien voimasuhteissa paljon muutosta.

Ensinnäkin Jeremy Chardy koki Pietarin avauskierroksella tylyn tappion suoraan kahdessa erässä surkealle Dusan Lajovicille 4-6 4-6 lukemin. Chardy pelasi todella heikosti, eikä ollut mikään ihme, ettei edes heikolla slovakilaisella ollut vaikeuksia voittaa Chardyä.

Ranskalainen kieltämättä pelasi Moskovassa jopa yllättävän hyvin, sillä ranskalainen selviytyi neljän parhaan joukkoon, mutta lopulta välierässä oli täysin turisti Victor Troickia vastaan. Marcel Granollers puolestaan on noussut huikeaan iskuun, ei voi muuta sanoa. Espanjalainen voitti Valencian turnauksen, eli kotiturnauksen, ja vielä millaisilla peliesityksillä! Granollers oli ylivoimaisesti turnauksen paras pelaaja, edes Juan Martin Del Potrolla ei ollut espanjalaista vastaan juurikaan mitään mahdollisuuksia.

Finaalissa Granollers kaatoi toisen yllättäjän, Juan Monacon 1-2 (6-2 4-6 7-6) lukemin. Viimeisen erän tiebreakissa Granollers pelasi juuri niin kuin pitikin, erittäin fiksusti, ja taitojensa ylärajoilla, joka päättyi onnellisesti espanjalaisen kannalta. Tällä hetkellä Granollers on ilman muuta tästä kaksikosta parempi pelaaja, kuten sen jo kertoo todella suuri ero myöskin ATP-sijoituksissa.

Veikkaussivut | Tuomas