Andy Murray - Kei Nishikori 24.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko vahvasti pelannut Nishikori haastamaan ilman Grand Slam-mestaruutta olevaa Murrayn?

Andy Murray – Kei Nishikori +2,5 sets, Merkki 2, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Australian Avointen toisen viikon ottelutarjontaa, Iso-Britannian Andy Murray (ATP 4.) saa vastaansa Japanin Kei Nishikori (ATP 26.). Ennakkoon voisi kuvitella ottelusta tulevan helppo voitto Andy Murraylle, mutta kun tarkastellaan asiaa tarkemmin, tiedossa voi olla hyvinkin hankala ottelu. Kei Nishikorilla on potentiaalia vaikka mihin.

Nishikorin kohdalla voidaan jopa pitää heikkona suorituksena sitä, että japanilainen on ATP listalla parinkympin heikommalla puolella. Japanilainen on pelannut loistavaa turnausta voittaen huippukovassa vireessä olevan Julien Benneteaun 3-1 (4-6 7-6 7-6 6-3) numeroin ja sen jälkeen seuraavaksi Jo-Wilfried Tsongan 3-2 (2-6 6-2 6-1 3-6 6-3) lukemin. Ensimmäiseksi mainittu ottelu kertoo siitä, miten hyvin Nishikorin hermot pitävät tiukoissa tilanteissa – kaksi tiebreak -voittoa. Puolestaan paremmin ATP-listalla olevaa ranskalaista vastaan Nishikori antoi aivan turhaan ottelun mennä viidenteen erään. Nishikorilla oli kaikki avaimet viedä ottelu neljässä erässä. Murray ei ole vielä ollut kertaakaan tiukassa tilanteessa.

On ehdottomasti mielenkiintoista nähdä, miten Andyn hermot tulevat kestämään tiukoissa tilanteissa, esimerkiksi jos pelataan erän lopuksi tiebreakia tai ottelun viidettä ja samalla ratkaisevaa erää. Ilman muuta Nishikorilla on mahdollisuudet haastaa iso-britannialainen ihan tosissaan.

Veikkaussivut | Tuomas