Roger Federer - Rafael Nadal 26.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Onko väsyneestä Rafael Nadalista kaatamaan hurjavireistä Federeriä?

Roger Federer – Rafael Nadal, Merkki 1, Kerroin

 

UNIBET – Pelaajilta, Pelaajille

  • 50% ensitalletusbonus vedonlyöntiin aina 100 € saakka (200e talletus ja saat 100e pelirahaa)
  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti, jossa Cash-in toiminto
  • Todella laaja valikoima live-vedonlyöntiin

Lunasta Unibetin bonus TÄSTÄ LINKISTÄ >>>

 

Australian Avointen kauan odotetussa miesten ensimmäisessä välierässä yhteen iskevät Sveitsin Roger Federer (ATP 3.) sekä Espanjan Rafael Nadal (ATP 2.). Tiedossa on todellinen jännitysnäytelmä, turnauksen pääareena tulee olemaan viimeistä paikkaa myöten yön kamppailussa. Roger Federer lähtee taisteluun ilman muuta ennakkosuosikkina. Federerille tämä vuosi on huomattavasti espanjalaista tärkeämpi, sillä Federerille kesällä tulevat olympialaiset on se paikka, jossa on tultava mestaruus kaksinpelin osalta. Federer on pelannut upeaa turnausta Melbournessa ja on tällä hetkellä jopa Novak Djokoviciakin suurempi mestarisuosikki, Nadalista ei välttämättä ole tällä hetkellä mestarisuosikiksi.

Nadal pelasi puolivälierässä raskaan kamppailun Tomas Berdychiä vastaan, eikä tshekkiläinen todellakaan päästänyt Nadalia helpolla. Ottelun jälkeen Nadalista huomasi, miten helpottunut Nadal voitosta olikin. Federer on puolestaan pelannut yhä enemmän ja enemmän agressiivisempaa peliä, joka on tuottanut murskavoittoja toisensa perään, viime kamppailussa edes Argentiinan Juan Martin Del Potrolla ei ollut mahdollisuuksia, vaan sveitsiläinen kuritti Del Potroa 3-0 (6-4 6-3 6-2) lukemin.

Federer on ollut ilman muuta Nadalia vakuuttavampi tämän kauden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa. Nadal ei esimerkiksi toisella kierroksella ottelussa Saksan Tommy Haasia vastaan päässyt mitenkään ylivoimaisen helpolla, vaan joutui pelaamaan ihan tosissaan voittonsa eteen. Nadal pelasi neljännen kierroksen kamppailussa Feliciano Lopeziakin vastaan jopa yllättävän heikosti, Lopez taisteli hienosti mukana kahden erän ajan. Federer ei tee yhtään mitään selviytymisellä puolivälieriin tai neljän parhaan joukkoon, vaan turnausvoitoista. Federer on se, joka tarvitsee tällä hetkellä voittoa enemmän ja on muutenkin ollut turnauksen paras pelaaja tähän mennessä.

Veikkaussivut | Tuomas