Freiburg - HSV 16.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Piristynyt HSV Freiburgin testiin.

Freiburg – HSV, Merkki 2, Kerroin

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myösjatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!

  

Liigan tahmeasti aloittanut HSV päätti kuuden pelikierroksen jälkeen vaihtaa valmentajaa, sillä se oli edelleen ilman voittoja. Valmentajavaihdos piristi joukkuetta, sillä se nappasi heti komean vierasvoiton kovasta Stuttgartista maalein 1-2. Tämän jälkeen se taipui kärkijoukkue Schalkelle maalein 1-2, mutta peliesitykset ovat olleet viime aikoina mallikkaita, joten samaa sopii odotella jatkossa. Hieman viime vuodesta heikentynyt HSV on materiaaliltaan liigan tukevaa keskikastia.

Freiburg majailee sarjassa sijalla 15. Sen hyökkäys toimii Cissen johdolla, mutta puolustus vuotaa pahasti, sillä se on päästänyt liigassa toistaiseksi eniten maaleja(22). Se on laadultaan alempaa keskikastia, joten aika odotetusti on Freiburg tähän mennessä pelannut.

HSV on luokkaa Freiburgia laadukkaampi. Vierasjoukkue on saanut pelin kulkemaan ja se on erittäin lähellä voittoa. HSV:n puolustuspeli on tasokkaampaa ja hyökkäys laajempaa, joka takaa lopulta voiton. Vierasjoukkue pääsee parhaallaan, Freiburgilta on sivussa Mujdza ja Jendrisek, molemmat pahoja menetyksiä.

Veikkausivut | JJ