Köln - Hannover 16.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Hannoverin huippuvire?

Köln – Hannover, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Saksan Bundesliigassa kohtaavat alempaan keskikastiin ennakoitu Köln ja tasaisen keskikastin Hannover. Vierasjoukkue on hieman laadukkaampi ja se on paremmassa vireessä. Se on nimittäin kerännyt kolmesta edellisestä pelistään upeat seitsemän pinnaa, kaataen esimerkiksi kivikovan Werder Bremenin ja Dortmundin. Kölnin peli ailahtelee vielä liikaa. Se hankki tälle kaudelle uuden valmentajan, eikä joukkue pelaa vielä parasta mahdollista futista. Esimerkiksi edellisessä 0-3 tappio-ottelussa Herthaa vastaan tähtihyökkääjät Podolski ja Novakovic olivat täysin pimennossa, ja Kölnin puolustuspeli oli aivan sekaisin niin kuin se on ollut koko alkukaudella, tuttu virsi.

Viime kierroksella Hannover sai kokoonpanoonsa takaisin Abdellaouen – iski heti kolme osumaa. Hän on elintärkeä mies maalinteon kannalta. Hannover on ollut viidessä edellisessä kohtaamisessa niskan päällä, sillä se on voittanut niistä peräti kolme.

Kölnin valmentajalla on kova tehtävä edessään, sillä projekti on vielä pahasti kesken. Hannover pelaa tällä hetkellä loistavaa futista, ja se lähtee näistä asetelmista Kölniä vastaan hiuksen hienona suosikkina otteluun, vaikka kyseessä onkin vierasmatsi.

Veikkaussivut | JJ