Leverkusen - Werder Bremen 14.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Bremen loukkaantumisista kärsivän Leverkusenin vieraana.

Leverkusen – Bremen(+0,5), Merkki 2, Kerroin 

Leverkusen ja Werder Bremen kohtaavat sunnuntain huippuottelussa. Leverkusen on Schalken ohella Dortmundin ja Bayern Munchenin suurin haastaja ja materiaali on ilman muuta liigan kärkeä. Viime kauden flopin Werder Bremenin materiaali kuuluu ylempään keskikastiin ja joukkue on asettanut tavoitteekseen ensi kauden europelit.

Leverkusen kärsi avauskierroksella yllättävän 2-0 tappion Mainzille. Molemmat maalit tulivat Leverkusenin karmeista virheistä, ensimmäinen oli maalivahdin moka ja toinen oma maali. Pelinrakentelu oli Leverkusenille todella vaikeaa ja keskikenttäpelaaja Michael Ballackin poissaolo näkyi joukkueen pelissä. Kiesslingkään ei ole parhaimmassa mahdollisessa kunnossa, sillä hän pelasi Mainzia vastaan vaivaiset 10 minuuttia.

Werder Bremen aloitti kauden odotetusti 2-0 kotivoitolla Kaiserslauternia vastaan. Molemmat Bremenin maalit iski ruotsalaiskärki Rosenberg. Vierailija sai hyviä uutisia, kun Claudio Pizarro nimettiin huomisen ottelun kokoonpanoon Leverkusenia vastaan. Hän on ollut loukkaantunut ja jätti näin ollen kesän Copa American väliin.

Loppujen lopuksi joukkueiden tasoero ei ole kovinkaan suuri, Leverkusen hieman laadukkaampi. Werder Bremen on ollut Leverkusenille viime vuosina todella vaikea vastus, sillä 14 edellisestä kohtaamisesta Leverkusen on onnistunut voittamaan yhden pelin. Vierailla on alla hyvä peliesitys, joten X2:lla saa todella hyvän kertoimen!

Veikkaussivut | JJ