Schalke - Köln 13.8

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 13/08/2011
Jaa tämä...

Laadukas Schalke saa vieraita Kölnistä.

Schalke – Köln, Merkki 1, Kerroin 

Viime kaudella alisuorittanut Schalke haluaa unohtaa pettymyksen ja materiaalinsa puolesta se on neljän parhaan joukossa Bundesligassa. Kotijoukkueelta löytyy Raulin, Huntelaarin ja Marican kaltaisia tähtiä.
Avausottelussa Schalke oli pienoisesti niskan päällä Stuttgartia vastaan, mutta palloa se ei saanut kertaakaan maaliin. Mikäli sama jatkuu, alkaa niitä maalejakin tulemaan.

Köln on sarjan keskikastin joukkue ja näin ollen vieraissa Schalkea vastaan selvä altavastaaja. Podolskin johtama Köln oli viime kauden huonoimpia vierasjoukkueita, eikä sille ole tälläkään kaudella pisteitä luvassa vierasmatkoilta. Avauspeli Wolfsburgia vastaan oli sekava ja vaisu, eikä joukkue ei saanut peliään millään kulkemaan ja tuloksena oli karvas 0-3 kotitappio.

Schalke pääsee parhaallaan otteluun, Kölniltä on sivussa hyökkääjä Milivoje Novakovic, joka otti ulosajon Wolfsburgia vastaan. Schalken kuuluu olla kotonaan selvä suosikki ja jossain vaiheessa se alkaa pelaamaan materiaalinsa edellyttämällä tasolla.

Veikkaussivut | JJ