Werder Bremen - Dortmund 14.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Nähdäänkö kovatasoisessa Bundesliiga-pelissä maalikarkelot?

Werder Bremen – Dortmund, Merkki yli 2,5 maalia, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Bundesliiga-kierroksen avaa Bremenin ja Dortmundin kohtaaminen. Bremenin kahdessa edellisessä pelissä on tullut peräti kahdeksan maalia, johtuen siitä että siltä puuttuu edelleen ykkösveskari Wiese ja puolustuskin on ollut pahasti hukassa. Hyökkäys on vahvaa, perulainen Pizarro on ollut loukkaantumisen jälkeen huippukunnossa takomalla seitsemässä pelissä peräti kuusi maalia. Pelintekijän paikalla Marinia korvannut Turkin nouseva tähti Ekici on ollut myös yllättävän hyvä. Edellisellä kierroksella Bremen teki kaksi maalia Hannoverin verkkoon, mutta mahiksia oli suurempaankin maalimäärään sillä kaksi laukausta osui tolppaan ja yksi maali hylättiin. Bremen pelaa vauhdikasta peliä.

Dortmundin kolmessa edellisessä pelissä on tullut yhteensä 10 maalia. Polakki Lewandowski teki viime kierroksella Augsburgin verkkoon kolme osumaa. Myös maaotteluissa hän latoi kaksi palloa verkkoon. Nyt paraguaylainen Barrioskin alkaa olemaan sellaisessa kunnossa, että aloittanee avauksessa. Hänhän iski viime kaudella peräti 19 maalia Dortmundille. Puolestaan Götze ja Kagawa sahaavat upeilla syötöillä Bremenin puolustuksen helposti auki, on se niin sekaisin tällä hetkellä. Hyökkäysvoimaa siis Dortmundilta löytyy. Puolustus on kuitenkin nyt pieni ongelma, sillä Piszczek ja Schmelzer loukkaantuivat Augsburg-pelissä. Siihen Bremen tulee varmasti iskemään ja tuskin maaleitta jää ottelussa. Dortmund on joukkueista laadukkaampi ja kovakuntoisempi, joten vierasjoukkue tekee ottelussa muutaman maalin. Tulosveto vinkiksi lopputulos ottelulle on 1-2 vierasvoitto.

Veikkaussivut | JJ