Suomi - Venäjä 15.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Leijonat joutuu heti kovaan kyytiin Moskovan turnauksen avausottelussa.

Suomi – Venäjä, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!


 

Jääkiekon Moskovan EHT-turnausta. Suomen joukkue joutunee torstaina kylmään kyytiin kun vastaan luistelee isäntäjoukkue Venäjä.

Suomen joukkue Moskovan turnauksessa on perinteisesti heikompi, kuin muissa kauden EHT-turnauksissa. Melkoinen ”turistiryhmä” on jälleen kasassa, ja näistä pelaajista harvalla on mahdollisuus mahtua kevään MM-joukkueeseen, jos edes yhdelläkään. Maalivahti- ja puolustuspeli on vertailukelpoista muihin maihin mutta hyökkäyspelaaminen on todellinen arvoitus. Suomen joukkueen perisynti on jo vuosikauden ollut maalinteko, ja kun huiput loistavat poissaoloillaan, niin on odotettavissa vaikeuksia vastustajan hyökkäysalueella.

Venäjän joukkue jatkaa pitkälti samassa muodossa kuin Karjala-turnauksessa. Päävalmentaja Zinetula Bilyaletdinov suosii nuoria ja kookkaita hyökkääjiä ja on jättänyt vanhat sotaratsut sivuun. Tämä onnistui Helsingissä, sillä Venäjä oli pelillisesti Karjala-turnauksessa lähestulkoon ylivoimainen, ja voittikin turnauksen. Taitoa joukkueella myös totutusti riittää koon lisäksi, joten vaikea iltapuhde on leijonille tiedossa.

Venäjä on materiaaliltaan huimasti Suomea edellä, eikä Venäjän kotietu helpota yhtään Leijonien urakkaa. Viime vuonna samaisessa turnauksessa Venäjä ”pyyhkii Suomella jäätä” lukemin 6-2. Onnistuneella puolustus- ja maalivahtipelillä Suomi voi rimpuilla ottelussa mukana.

Veikkaussivut | Jukka