Tshekki - Suomi 17.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Leijonat seuraavaksi Tshekin kyytiin Moskovassa.

Tshekki – Suomi, Merkki 1, Kerroin 

Lyö vetoa Tshekki – Suomi otteluun ILMAN RISKIÄ NordicBetillä. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa panoksesi takaisin. Tämän tarjouksen saat vain Veikkaussivuilta.
Riskittömän vedon NordicBetille saat lunastettua tästä 

Moskovan EHT-turnausta, Suomi saa toisessa ottelussaan vastaansa Tshekin. Leijonat hävisi turnauksen avausottelussa Venäjälle puhtaasti 0-3, Tshekki puolestaan avasi turnauksen kotimaassaan, jossa se koki tappion Ruotsille 1-2.

Suomi hävisi siis odotetusti isäntäjoukkue Venäjälle turnauksen avauksessa. Maalinteko oli totutusti melkoista tervanjuontia ja se näkyi tulostaululla ottelun jälkeen. Maalintekovaikeuksia kuvaa hyvin se, että Suomi pääsi ottelun avauserässä pelaamaan lähes 2 minuuttia viidellä kolmea vastaan mutta ylivoima oli todella surkeaa.

Venäjä puolusti Suomen nurin, Tshekkiä vastaan on luvassa erilainen ottelu. Tshekin pakka ei niin tiivis ole kuin Venäjän, mutta taitotaso on kuitenkin lähes samaa luokkaa. Tshekin joukkue on myös huomattavasti kokeneempi kansainvälisellä tasolla kuin leijonaryhmä, ja sitä etua ei näissä otteluissa voi vähätellä.

Suomen joukkue ei tässä turnauksessa häikäise, se on kiekkoyleisöllä tiedossa. Tshekki on liikkeellä kelpo miehistöllä, joten kerroinasettelua ei voi kuin ihmetellä. Tshekki joutui tosin matkustamaan Ruotsi-ottelun jälkeen Moskovaan, mutta tästä tuskin on ollut joukkueelle liikaa harmia. Suomen avausvoitto turnauksessa jäänee vielä odottamaan itseään.

Veikkaussivut | Jukka