Valencia - FC Barcelona 1.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/01/2012
Jaa tämä...

FC Barcelona vierailulle Mestallalle Espanjan cupissa.

Valencia – FC Barcelona, Merkki 1X, Kerroin

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä

Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Espanjan Copa Del Reyta, välierien ensimmäinen osaottelu. FC Barcelonan kone on alkanut jälleen yskimään ja joukkue on jäänyt liigaa johtavalle Real Madridille jo peräti seitsemän pistettä.

Valencia on sekin kompastellut, mutta on huomioitava kuitenkin se, minkälaisella materiaalilla joukkue operoi. Valencia on kova joukkue, mutta materiaalin kapeus on kysymysmerkki. Viime viikonloppuna joukkue ”jäi” tasapeliin Racingin kanssa, tiedä sitten olivatko ajatukset jo osittain tässä pelissä.

FC Barcelona on sekin kompastellut, tätä ei katalooniassa olla nähty moneen vuoteen, kun Pep Guardiola on ollut joukkueen puikoissa. Barcelona jäi sekin viikonloppuna tasapeliin, Villarrealin vieraana. Tuota ennen joukkue oli ensimmäistä kertaa Guardiolan alaisuudessa helisemässä Real Madridin käsittelyssä, vieläpä kotikentällään. Barcaa vaivaavat myös loukkaantumiset, sillä sivussa ovat Espanjan maajoukkuemiehet Andres Iniesta, David Villa ja Pedro sekä Alexis Sanchez, Ibrahim Afellay ja Andreu Fontas. Malin maajoukkuemies Seydou Keita puolestaan on Afrikan mestaruusturnauksessa.

Valencia haastoi Barcelonan jo liigaottelussa tällä kaudella tasapäin, ja syttyy varmasti tähänkin otteluun. Barcelona ei myöskään ole juhlinut Valenciassa viime vuosina kovinkaan useasti, sillä Barca on hakenut Mestallalta ainoastaan kaksi voittoa edelliseen kahdeksaan kohtaamiseen.

Näistä lähtökohdista Valencia pystyy ”siirtämään” ratkaisun toiseen osaotteluun.

Veikkaussivut | Jukka