AC Milan - Juventus 8.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/07/2012
Jaa tämä...

Coppa Italian välierät potkaistaan käyntiin San Sirolla.

AC Milan – Juventus+1, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 25 € RISKITÖN VETO!

  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Jalkapallon Italian Cupia, välierän ensimmäisessä osaottelussa kohtaavat AC Milan ja Juventus. Kahden todella kovavireisen joukkueen kohtaaminen on luvassa.

AC Milan on jäänyt voitoitta kahdessa edellisessä ottelussaan, Lazion vieraana punamustat kokivat 0-2 tappion ja viikonloppuna joukkue jäi 0-0 tasapeliin Napolia vastaan. Tosin on huomioitavaa että Milan joutui pelaamaan viimeisen puolituntisen alivoimalla. Ottelutahti on tiivis ja se voi ruveta tuntumaan Milanin pelaajien jaloissa, sillä kierrätystä ei joukkueessa ole nähty lukuisten loukkaantumisen vuoksi. Uusin poissaolija lienee ykkösmaalivahti Christian Abbiati, joka jätti leikin kesken Napoli vastaan. Ennestään sivussa on peräti 12 pelaajaa!

Juventus on pelannut todella huiman kauden. ”Bianconeri” ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan, joka kuvastaa Torinolaisten menoa tältä kaudelta. Joukkueen voittoputki meni poikki viikonloppuna Sienaa vastaan, kun joukkue jäi 0-0 tasapeliin. Juve pääsee otteluun hyvistä asetelmista, joukkueen itseluottamus on vahva kovan vireen vuoksi, eivätkä loukkaantumiset vaivaa joukkuetta.

Milanin poissaolot kääntävät kelkkaa Juven suuntaan, enkä millään jaksa uskoa että Juventus kokisi kauden avaustappionsa keskiviikkoiltana.

Poissaolot :

AC Milan : Christian Abbiati, Alessandro Nesta, Mario Yepes, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Alberto Aquilani, Kevin-Prince Boateng, Alexander Merkel, Rodney Strasser, Sulley Muntari, Antonio Cassano, Filippo Inzaghi, Pato

Juventus :

Veikkaussivut