Juventus - AC Milan 20.3

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Serian A:n kärkikaksikko taistelee cupin finaalipaikasta.

Juventus – AC Milan, Merkki 1, Kerroin (Paras Kerroin)

 

UNIBET – PELAAJILTA, PELAAJILLE

  • Markkinoiden paras live-vedonlyönti
  • 50% ensitalletusbonus 100 € saakka
  • Unibet-tv näyttää huippuottelut suorina lähetyksinä
  • Katso Unibetin arvostelu tästä


Siirry Unibetin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Coppa Italian välierä, toinen osaottelu. Juventus voitti ensimmäisen osan 8. helmikuuta San Sirolla 2-1, joten tasapeli tai 0-1 tappiokin riittää ”Bianconerille”. Isännät tuskin kuitenkaan lähtevät kotiyleisön edessä jarruttelemaan.

Juventus ei ole tällä kaudella hävinnyt vielä otteluakaan, joka omalta osaltaan kertoo joukkueen vireestä todella paljon. Juve on kuitenkin pelannut todella paljon tasapelejä, jotka ovat maksaneet pisteitä. Juventus näytti kuitenkin osaamistaan lauantaina Firenzessä, kun se kaatoi Fiorentinan peräti 5-0. Juventukselta puuttuu ottelusta vain Andrea Barzagli.

AC Milan johtaa liigaa, kiitos vanhan rouvan tasapelien. Milan painii kuitenkin lukuisten loukkaantumisien kanssa, jotka tulevat pahaan paikkaan, sillä tärkeitä pelejä on edessä. Milanolaisten sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi, sillä loukkaantuneiden kirjoissa ovat Alessandro Nesta, Ignazio Abate, Mathieu Flamini, Rodney Strasser, Alexander Merkel, Clarence Seedorf, Kevin-Prince Boateng, Mark van Bommel, Antonio Cassano, Pato sekä Robinho. ”Rossonerin” koutsi Massimiliano Allegri vihjaili tässä ottelussa pelaajiston kierrätystä, mutta kysymys herääkin, että milläköhän pelaajilla?

Toki Milanilla laatua riittää, mutta tuskinpa punamustat ottavat mitään riskiä puolikuntoisten pelaajien kanssa, sillä ensi viikolla joukkueella on kauden tärkein kohtaaminen edessä UCL:ssa FC Barcelonaa vastaan. Vieläpä jos Allegrin puheet kierrättämisestä pitävät paikkaansa, ennakoisin että kertoimet tulevat laskemaan joten 2,40 on huippuluokkaa.

Veikkaussivut