Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro 4.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2011
Jaa tämä...

Onnistuuko Del Potro vielä pitämään Argentiinan mestaruustoiveita elossa?

Rafael Nadal – Juan Martin Del Potro, Merkki 2, Kerroin 

Unibetilta saat erinomaiset kertoimet vedonlyöntiin. Unibet onkin yksi suomalaisten eniten suosima pelisivusto. Unibetilta näet paljon otteluita suorina stream-lähetyksinä, kuten kaikki La Ligan ottelut. Live-vedonlyönti on Unibetilla markkinoiden paras! Uudet asiakkaat saavat 50 % lisää rahaa ensimmäisen talletuksen päälle! Talleta esim. 100 €, saat 50 € ekstraa Unibetilta.

 

Tenniksen Davis CUPin kolmatta ja samalla viimeistä pelipäivää. Espanja johtaa ennen sunnuntaita 2-1 numeroin, joten Argentiinan on aivan pakko voittaa molemmat jäljellä olevat ottelut tai muuten Espanja tulee voittamaan tämän kauden Davis CUPin.

Espanja voitti perjantaina molemmat ottelunsa kun ensin Rafael Nadal murskasi Juan Monacon suoraan kolmessa erässä ja myöhäisottelussa viisituntisessa sellaisessa David Ferrer onnistui nousemaan takaa voittoon Juan Martin Del Potroa vastaan. Del Potron olisi pitänyt pystyä ottelu voittamaan, mutta niin vain Del Potron 2-1 eräjohto kääntyi lopuksi 2-3 Ferrerin voitoksi.

Rafael Nadal pelasi hyvin Monacoa vastaan, mutta Monaco ei ole mikään mittari. Nadal on ollut enemmmän tai vähemmän huonossa kunnossa, sillä Nadalilla on ollut jopa motivointiongelmia ja Nadal on muutenkin ollut ajoittain erittäinkin väsynyt pitkän kauden jälkeen.

Del Potro tulee saamaan ottelussa Argentiinalaisyleisöltä kaiken mahdollisen ja mahdottoman tuen. Toki Espanjassa kun pelataan, niin Nadal/Ferrer saavat enemmän kannatusta, mutta nyt jos koskaan Del Potrolla olisi aivan erinomainen paikka olla seuraava Argentiinan kansallissankari ja yllättää huipputärkeässä ottelussa Nadal. Enää ei pelata mistään erävoitoista. Nyt kelpaa vain ja ainoastaan voitto!

Veikkaussivut | Tuomas