Suomi - Venäjä 9.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2012
Jaa tämä...

Suomen ja Venäjän vuoro kohdata stadikalla, jos pakkanen sallii.

Suomi – Venäjä, Merkki 2, Kerroin 

Expektin kertoimia Suomi – Venäjä otteluun!

Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>


Ruotsin EHT-turnausta, Suomi ja Venäjä avaavat turnauksen Helsingin Olympiastadionilla, jonne on odotettavissa reilua 30 000 katsojaa kun lippuja on alettu jakamaan lähestulkoon ilmaiseksi.

Suomen joukkue on turnauksessa jälleen kerran Jukka Jalosen valintojen myötä mielenkiintoinen. Maalivahti- ja puolustusosasto näyttää olevan kunnossa, mutta hyökkäyskalusto on arvoitus. Jukka Jalonen joutui myös tekemään muutoksia alkuperäiseen ryhmäänsä, kun Petteri Nummelin, Sami Kapanen ja Tuomas Kiiskinen joutuivat jäämään joukkueesta pois. Janne Lahti sen sijaan on kärsinyt flunssasta.

Venäjän päävalmentaja Zinetula Bilyaletdinov on valinnut jälleen kovan ryhmän mukaan, vaikka Alexandr Radulov loistaa poissaolollaan. Hyökkäyksestä löytyy mm. viisi KHL:n kärkijoukkue Pietarin SKA:n pelaajaa.

Ottelu tullaan pelaamaan hyvässä kelissä, sillä lumisadetta ei ole odotettavissa. Pakkasta on luvattu 10-15 astetta, enkä näe että tästä on etua kummallekkaan joukkueelle. Venjäjän Sergei Kalinin kertoi että hän on Siperiasta, joten pikku pakkaset eivät tunnu missään. Ottelun pakkasraja oli alunperin -16, mutta uusimpien ”huhujen” mukaan rajaa oltaisi nostettu -20 asteeseen.

Näen tässä Venäjän paremman materiaalin siivittämänä hienoisena suosikkina, kun taas Betsson pitää yllättäen Suomea ottelun suosikkina. Peliä siis lähtee Venäjän suuntaan. Venäjä on ollut Suomelle hankala vastus EHT-tasolla, sillä Venäjä on vienyt kuudessa aikaisemmassa turnauksessa voiton Suomesta.

Veikkaussivut