Italia - Slovenia 6.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2011
Jaa tämä...

Italialla mahdollisuus varmistaa kisapaikka.

Italia – Slovenia, Merkki 1, Kerroin 

Euroopan kärkijoukkue Italia saa vieraakseen Slovenian, joka on laadultaan Euroopan keskikastia. Italia varmistaisi voitolla kisapaikan, Slovenialla on pakkovoiton paikka.
Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Sloveniassa, jolloin Italia ryösti 0-1 vierasvoiton viime hetken maalilla. Slovenian ottelua ei varmastikaan helpota ykkösveskari Samir Handanovicin poissaolo, hänen paikkansa ottaa Mariborin maalivahti Jasmin Handanovic.

Italia oli viime MM-kisoissa vaisu, nyt siitä ei ole tietoakaan. Saapasmaa on pelannut tasavahvan ja vakuuttavan karsinnan, kun seitsemästä pelistä saldona on 6-1-0, maaliero häikäisevä 15-1.
Italia voitti viimeksi puolivaloilla Färsaaret maalein 1-0. Kotijoukkue saa tähän otteluunsa takaisin puolustaja Cassanin. Slovenian nynykunto ei vakuuta, sen osoittaa jo kotona kärsitty shokkitappio Virolle maalein 1-2.

Italialla on koti- ja materiaalietu, se on paremmassa vireessä ja se on erittäin motivoitunut tähän peliin. Kotijoukkueen puolustus pitää, ja se tekee tarvittavat maalit voittoon.

Veikkaussivut | JJ