Romania - Ranska 6.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/05/2011
Jaa tämä...

Varmistaako Ranska EM-kisapaikan?

Romania – Ranska, Merkki 2, Kerroin 

EM-karsintaa, lohko D. Ranska paahtaa odotetusti lohkoykkösenä, voitolla se varmistaisi paikkansa ensi vuoden EM-kisoissa. Romanialla on puolestaan pakkovoitto, joten vaikeaa peliä odotellaan kotijoukkueelle. Romania on heikentynyt viime vuosina – hyökkääjä Adrian Mutu lopetti maajoukkuepelit ja Interin ja Romanian luottotoppari Chivu lopetti uransa.
Euroopan kärkijoukkue Ranska on tahmean alun jälkeen päässyt hyvään vireeseen, kun kuudesta edellisestä pelistä saldona on 5-1-0, maalierokin varsin näyttävä 11-2. Keskikastin Romania on pelannut aika odotetusti, tosin kovin moni ei veikannut V-Venäjää sen edelle. Piste-erot ovat kuitenkin pienet, joten kotijoukkueella on voitolla mahdollisuus nousta lohkon toiseksi. Molemmilla on ottelussa panosta, joten hieno matsi nähdään.

Ranska pääsee parhaallaan, Romanialta on sivussa Gabriel Torje joka viimeisteli Romanian molemmat osumat viime perjantaina Luxemburgia vastaan. Lisäksi puolustaja Sapunarun(Porto) pelaaminen on epävarmaa, hän ei pelannut edellisessä pelissä. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat viime lokakuussa, jolloin Ranskan viime hetket maalit siivittivät kukot makeaan 2-0 voittoon.

Monta luokkaa laadukkaampi ja paremmassa vireessä porhaltava Ranska on mainio peli-idea. Romanialla on kokoonpanohuolia, eikä se ole voittanut Ranskaa moneen vuoteen.

Veikkaussivut | JJ