Suomi - Ruotsi 7.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2011
Jaa tämä...

Suomi lähtee hakemaan revanssia Ruotsista!

Suomi + 1 – Ruotsi, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen!Ruotsissa pelatussa ottelussa Suomi teki paljon paljon virheitä ja tuloskin oli sen mukainen, mutta nyt on täysin eri tilanne. Suomen viime ottelut ovat nostaneet pelaajien itseluottamusta ja Ruotsin kaataminen ei ole mikään mahdoton ajatus.

Ruotsilla on ottelussa pakkovoiton paikka, jos he haluavat nousta suoraan kisoihin. Ruotsi siis lähtee hakemaan voittoa hinnalla millä hyvänsä. Suomelle tulee vastahyökkäystilaisuuksia, joissa piilee Suomen mahdollisuus. Hämäläinen on näissä tilanteissa osoittanut, että hän on erittäin hyvä tekemään pystyjuoksuja puolustuslinjan taakse. Ruotsin hyökkäyksessa on myös mahdollisesti iso lovi, sillä Zlatanin pelaamin on vielä epävarmaa.

Suomi on parantanut koko ajan peliään Paatelaisen tulon jälkeen. Uusia pelaajia on ajettu pelaavaan kokoonpanoon ja he ovat täyttäneet hyvin paikkansa. Suomen ns. joulukuusi-taktiikka on toiminut hyvin. Nyt Ruotsilla onkin vastassa täysin eri Suomi kuin viime 5-0 ottelussa, sillä Suomi on saanut itseluottamuksensa kohdalleen.

Pelin ratkaisut:

Keskikenttä:  

Saako Suomen keskikenttä estettyä Ruotsin vaarallisten hyökkääjien ruokkimisen. Hetemaj on pelikiellon takia poissa, joten hänen paikkansa todennäköisesti ottaa Väyrynen tai Sparv. Roman Eremenkolla on iso rooli Suomen pelinrakentelussa. 

Forsselille tukea:

Forssel on jäänyt välillä liian yksin. Tässä asiassa Forsselin takana pelaavilla pelaajilla, todennäköisesti Pukilla ja Hämäläisellä on iso rooli. Heidän on annettava tukea Forsselille, että palloa ei heti hyökkäyspäässä menetettäisi ja Suomi pääsisi antamaan painetta Ruotsin puolustuslinjalle.

Suomen puolustuslinja:

Viime Ruotsi ottelussa nähtiin aivan liikaa omassa päässä virheitä. Nyt Suomen puolustuksen on oltava koko ajan hereillä, varsinkin jos iso paha Zlatan on pelikunnossa. Paatelainen sanoi haastattelussa viikolla, että Zlatania ei laiteta erikoisvartiointiin, mikä on hyvä asia sillä hän ei ole Ruotsin ainoa uhka hyökkäyspäässä.

Veikkaussivut | Kakezki