Irlanti - Viro 15.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Takooko Irlanti Viron maanrakoon Dublinissa?

Irlanti-1 – Viro, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Jalkapallon EM-jatkokarsintaa, 2. osaottelu. Joukkueet kohtasivat perjantaina Tallinnassa, jossa ottelupari ratkesi, sillä Irlanti haki vakuuttavan 4-0 vierasvoiton.

Viro lähtee siis otteluun melkoisesta takaa-ajoasemasta, enkä usko että joukkue itsekkään uskoo enää jatkopaikkaan. Viron kaikkien aikojen maalitykki Andres Oper on sivussa tästäkin ottelusta ja se syö joukkueen hyökkäystehoja Irlannin vahvaa puolustusta vastaan. Irlanti ei ole päästänyt viimeiseen kymmeneen otteluun kuin ainoastaan yhden maalin.Lisäksi Viron tärkeimmät puolustajat Raio Piiroja ja Andrei Stepanov ottivat perjantaina punaiset kortit joten topparipari on sivussa tästä ottelusta.

Irlanti lähtee otteluun suurena suosikkina kotiyleisön edessä, ja ottaa EM-kisapaikan todennäköisesti maali-iloittelun jälkeen, varsinkin kun Virolta puuttuu ottelusta ykköstopparipari ja paras hyökkääjä.

Veikkaussivut | Jukka