Ajax - Manchester United 16.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

United vahvalla ryhmällä Amsterdamiin.

Ajax – Manchester United, Merkki 2, Kerroin (paras kerroin otteluun)

 

EXPEKT – VOIT TEHDÄ VEDON ILMAN RISKIÄ

  • Saat uutena asiakkaana 50 € riskittömän vedon
  • Todella helppokäyttöinen sivusto
  • Monipuolinen valikoima peleihin sekä kilpailukykyiset kertoimet
  • Katso Expektin arvostelu tästä


Siirry Expektin sivuille TÄSTÄ >>>

 

Eurooppa-liigan 1. pudotuspelikierroksen 1. osaottelu. Amsterdam Arenalla kohtaavat isäntäjoukkue Ajax, sekä vieraaksi saapuva Manchester United.

Ajax on ollut viime aikoina surkeassa vireessä, ja Eredivisien mestaruus alkaa olla karkaamassa, vaikka ero sarjakärkeen on ”vain” kahdeksan pistettä. Joukkueen meno on ollut yllättävän tukkoista eikä vastus ole helpottumassa yhtään, kun oman maan liigan vastustajiin verrattuna vastus kovenee entisestään, kun Manchester United saapuu kylään torstai-iltana. Ajaxilta puuttuu keskikentältä tärkeä Theo Janssen.

Paljon on epäilty Manchester Unitedin motivaatiota ”euroopan kakkosturnauksessa”. Sir Alex Fergusonin nimettyä Amsterdamiin matkaavan ryhmän keskiviikkona, ei jäänyt epäselvyyttä siitä, kiinnostaako ManUa tämä turnee. Unitedin 20 pelaajan ryhmässä on kaikki parhaat kynnelle kykenevät loukkaantumisia lukuun ottamatta.

Joukkueiden vireet ovat tällä hetkellä aivan eri tasoa. Manchester United on huomattavasti paremmassa vireessä, ja vieraiden materiaali on myös Ajaxia huomattavasti laadukkaampi. Kotietu on euro-otteluissa kova, mutta taitaa ManU olla Ajaxille liian iso pala purtavaksi. Amsterdamiin matkaava ManUn joukkue ratkaisee tämän otteluparin jo 1. osaottelussa.

Veikkaussivut

Huom! Tällä viikolla Veikkaussivut tarjoaa 20 € riskittömän vedon. Lue lisää Veikkaussivujen kampanjoista.