Maccabi Haifa - Schalke 14.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Lohkovoiton varmistanut Schalke ”kakkosryhmällä” Israeliin.

Maccabi Haifa – Schalke, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!


 

Jalkapallon Eurooppa-liigaa. Teemu Pukin edustama Schalke matkaa lohkovaiheen päätösottelussa saksalaisille merkityksettömään otteluun Tel Aviviin ilman suurimpia tähtiään.

Maccabi Haifa on hävinnyt Israelin liigassa kaksi viimeistä otteluuan, tosin syynä lienee ollut se, että pääkopassa on jyskyttänyt jo tämä kyseinen keskiviikko-illan ottelu. Haifa on lohkossa toisena ja sen jatkopaikka on joukkueen omissa käsissä. Voitolla Maccabi Haifa jatkaa lohkokakkosena jatkopeleihin.

Vierailija Schalke sitä vastoin on varmistanut lohkovoiton, joten ottelussa ei saksalaisille enää panosta ole. Se näkyy myös joukkueessa, jonka Schalke lähettää Tel Aviviin. Päävalmentaja Huub Stevens jää kotiin, kuten myös kenttäpelaajista Ralf Fährmann, Hans Sarpei, Tim Hoogland, Kyriakos Papadopoulos, Christian Fuchs, Jan Morávek, Joël Matip, Levan Kenia, José Manuel Jurado, Lewis Holtby, Jermaine Jones, Teemu Pukki (edustuskelvoton), Jefferson Farfán, Raúl sekä ykköstykki Klaas-Jan Huntelaar.

Maccabi Haifa lähtee otteluun selkeänä suosikkina, kotietu on Israelissa valttia, vieläpä kun Schalkella on joukkueellinen pelaajia ottelusta sivussa.

Veikkaussivut | Jukka