Valencia - Stoke 23.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Valencia sai tehtyä Englannissa tärkeän vierasmaalin.

Valencia – Stoke, Merkki alle 2,5 maalia, Kerroin  (paras kerroin otteluun)

LUO BETFAIRIN TILI TÄSTÄ >>>


Valencia kohtaa Camp de Mestalla stadionilla viime aikoina vaisusti pelanneen Stoken. Viimeisessä viidessä (Valioliigan) ottelussa Stoke on saalistanut vain yhden pisteen! Näissä viidessä ottelussa he ovat onnistuneet maalinteossa vain kaksi kertaa. FA Cupissa Stoke tosin voitti viikonloppuna Crawleyn 2-0 kun Walters sekä Crouch osuivat kertaalleen. Molemmat kärjet jäivät kuitenkin kotia Englantiin, joten hyökkäysongelmat ei ainakaan helpotu.

Jos Stokella on sujunut huonosti viime aikoina, niin ei ole Valencialla sen paremmin sujunut.
Otteluruuhka on häirinnyt kapeaa Valencian ryhmää ja se näkyy tuloksissa. Viikonloppu oli muutenkin Valencialle lähes painajainen! Valencian yksi parhaimpia pelaajia Ever Banega on poissa pelikentiltä todella pitkään! Mies unohti laittaa käsijarrun päälle kun oli tankkaamassa autoa ja auto mursi Banegan sääriluun.

Lisäksi Miguel loukkaantui ottelussa Barcelonaa vastaan eikä pelaa tänään Stokea vastaan. Miguel on pelannut tämän kauden loistavasti oikeana laitapakkina! Valencia hävisi Barcelonalle todella vaisulla esityksellä 5-1.

Valencia teki kuitenkin todella tärkeän vierasmaalin Englannissa ja yrittää varmasti pitää oman pään puhtaana. Miguelin poissaolo ei haittaa Valenciaa niin paljon, koska Stoke ei käytä laitoja hyökkäyksessään. Eurooppaliiga on Valencialle ainut liiga, jossa on panosta! Peli ei ole varmasti niin ”nättiä” ilman Banegaa, mutta asenne pitäisi olla kohdillaan!

Veikkaussivut