Atletico Madrid - Valencia 19.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Atletico saa vieraakseen ”lepakot” Eurooppa liigan välierässä.

Atletico Madrid – Valencia, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBET – 100 € PELIRAHAA UUSILLE ASIAKKAILLE

Siirry Nordicbetin sivuille TÄSTÄ >>> 

Jalkapallon Eurooppa liigan välierä, ensimmäinen osaottelu Vicente Calderonilta. Atletico Madrid saa vieraakseen Valencian, tässä espanjalaisjoukkueiden kohtaamisessa.

Atletico Madridin jälki on ollut huikeaa, tässä Euroopan seurajoukkueiden kakkoskilpailussa. Atletico on voittanut yhdeksän ottelua putkeen tämän kauden Eurooppa liigassa, ja ainoa tappio onkin ensimmäisestä ottelusta, sen jälkeen tahti on ollut voitosta voittoon. Atleticon tulokset tässä kilpailussa ei ole yllätys, joukkue nimittäin juhli Eurooppa liigan voittoa vuonna 2010.

Valencian tahti on hyytynyt, eikä tilannetta helpota maalitykki Roberto Soldadon loukkaantuminen. Soldado ollut Valencialle kaikki kaikessa, ja lepakot ovat kontanneet viime aikoina todella pahasti. Viikonloppuna Valencia otti tukkaan Espanyolin vieraana 0-4. Tätä ennen seurasi tosin hieno esitys Madrissa, kun joukkue riisti Realilta pisteen, enempäänkin olisi ollut mahdollisuudet.

Molemmat joukkueet ovat ailahdelleet, mutta Atletico on ollut tällä kaudella äärimmäisen kova kotijoukkue. Tähän ei olla Vicente Calderonilla viime vuosina totuttu. Kymmenestä edellisestä ottelusta Vicente Calderonilla täydet pisteet ovat hakeneet ainoastaa FC Barcelona ja Real Madrid, seitsemän on puolestaan päätynyt täyteen pistepottiin.

Atletico on kotiedun ja hivenen paremman vireen turvin suosikin asemassa. Valencialta syö tehoja Roberto Soldadon loukkaantuminen.

Veikkaussivut