Jokerit - Luleå 17.12

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jokereiden seuraava vastus tulee naapurimaa Ruotsista.

Jokerit – Luleå, Merkki 1, Kerroin

1. NordicBet tuplaa ensimmäisen talletuksesi (max. 100 €)
2. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin (max. 25 €)
3. Saat Veikkaussivujen näyttävän T-paidan varustettuna hienolla logollamme.

Nyt on siis hyvä syy jäädä jouluksi kotiin seuraamaan esimerkiksi Valioliigaa tai NHL:llää, joihin NordicBetillä on hyvä ottelutarjonta. Tarjous on voimassa vain Veikkaussivujen kautta vain loppuvuoden ajan! Saadaksesi bonuksen käytä alla olevaa linkkiä ja syötä bonuskoodi joulu25 joko rekisteröitymisen tai talletuksen yhteydessä.

Siirry tästä NordicBetin sivuille! 

Jääkiekon European Trophyn lopputurnausta. Jokerit eteni eilen neljän parhaan joukkuoon kaikista joukkueista vakuuttavimmin. Helsinkiläiset murkasivat Tshekin kärkijoukkueen peräti 7-2. Luelå puolestaan eteni välieriin kaikkein nihkeimmin, sillä voitto irtosi ruotsalaisille vasta rankkareiden jälkeen Plzenistä.

Jokerit oli siis eilen vakuuttava, jos ja kun sama peli-ilme jatkuu niin Luleå on helisemässä. Jokerit pelaa tällä hetkellä parhaalla mahdollisella kenttäryhmityksellä, ainoastaan maalivahti Eero Kilpeläinen puuttuu joukkueen matkasta.

Ruotslaiset joukkueet ovat pahoja vastuksia, mutta näen Jokerit materiaaliltaan huomattavasti kovempana nippuna. Huomionarvoista on, että Jokerit pelasi eilen aikaisemmassa ottelussa ja pystyi jo osittain säästelemään tämän päivän taistoa varten pelin ollessa taputeltu aikaisessa vaiheessa. Luleå sitä vastoin pelasi iltaottelussa, vieläpä pitemmän kaavan kautta, sillä Luleå tahkosi myöhäisottelun lisäksi jatkoajan ja rankkarit päälle. Tästä voi ainakin pienen edun antaa Jokereille.

Eilisessä ottelussa Jokereilla oli ihailtava kannatusjoukko, samaa menoa on odoteltavissa tänäänkin. Jokerit on tässäkin ottelussa suuremmassa suosikin asemassa, mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Veikkaussivut | Jukka