Suomi - Norja 12.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2012
Jaa tämä...

Leijonat kohtaavat harjoitusottelussa Norjan.

Suomi – Norja+2,5, Merkki 2, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Jääkiekon MM-kisoihin valmistautuvien maiden harjoitusottelu. Kisojen isäntämaa pelaa tänään Norjaa vastaan Rovaniemellä, huomenna joukkueet kohtaavat uudestaan Tampereella.

Norja koki Ruotsille viime viikolla kaksi murskatappiota (1-7 & 0-5), mutta aivan liikaa ei noihin tuloksiin kannata tuijotella. Tuloksista johtuen Norja otti joukkueeseen mukaan lähes parhaat voimansa, ja ryhmään liittyi mm. Patrick Thoresen (SKA Pietari). Norjalla on joukkueessan peräti 15 Ruotsin sarjoissa kiekkoilevaa pelaajaa, joista 13 pelaa korkeimmalla sarjatasolla Elitserienissä.

Suomen joukkue on vielä kokeiluasteella, NHL-miehet eivät vielä ole mukana. Toki kovia pelimiehiä löytyy, mutta Suomen kokoonpanoa voi vain arvailla. Paljon riippunee kenelle Jukka Jalonen haluaa antaa vielä näyttöpaikkoja.

Suomi on materiaaliltaan kovempi nippu, mutta Norjan jääkiekko on ottanut viime vuosina suuria harppauksia eteenpäin. Suomi ei vielä parhaallaan ole liikenteessä, kun Norjan joukkue alkaa olemaan jo kutakuinkin lopullista muotoaan. Vieraat voivat rimpuilla ottelussa hyvin mukana.

Suomen ja muiden maiden leiriryhmät/joukkueet näet täältä.

Veikkaussivut