Serbia - Italia 7.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2011
Jaa tämä...

Serbialle kelpaa vain voitto.

Serbia – Italia, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on myös erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa. Tiesitkö, että Betsson on supernopea rahojen kotiutuksessa? Betsson tarjoaa lisäksi 100 € bonuksen uusille asiakailleen!

Futiksen EM-karsintaa. Euroopan kärkimaa Italia vastaan ylemmän keskikastin vahvimpiin lukeutuva Serbia. Mikäli molemmat lähtisivät parhaillaan ja kummallakin olisi motivaatio yhtä korkealla, olisi ottelu todella tasainen Serbian kotiedun ansiosta. Tässä matsissa kotijoukkue on kuitenkin suosikki monesta syystä.

Italia varmisti edellisellä kierroksella kisapaikan, joten se lähtee tähän matsiin normaalia heikommalla kokoonpanolla. Sivussa ovat puolustajat  Balzaretti, Ranocchia,Cassani, joista jokainen pelasi avauksessa viimeksi Sloveniaa vastaan. Sivussa ovat myös keskikenttäpelaaja Thiago Motta ja hyökkääjät Balotelli ja Rossi. Se voitti viimeksi Slovenian vaivoin 1-0, nyt vastassa astetta kovempi Serbia ja vieläpä vieraskentällä.

Serbia lähtee otteluun lähes parhaallaan, sivussa ainoastaan Vidic. Tosin puolustus on silti erittäin kovatasoinen, kun löytyy Ivanovicia, Kolarovia ja Suboticia.

Serbialla on ottelussa pakkovoiton paikka, joten uskon se nappaavan voiton selkeästi Italiaa todennäköisemmin. Tasurivaara on olemassa, mutta uskon vahvan kotijoukkueen puristavan 1-0 voiton.

Veikkaussivut | JJ