Unkari - Suomi 11.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2011
Jaa tämä...

Päättääkö Huuhkajat karsinnat voitokkaasti?

Unkari – Suomi +0,5, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Lisäksi NordicBet tarjoaa 100 € bonuksen uusille asiakkailleen! 

Futiksen EM-karsintaa. Unkarin jatkopaikka on tällä hetkellä erittäin epätodennäköinen, sillä Ruotsi kaatoi viime viikolla Suomen ja on tukevasti lohkokakkosena. Unkarin jatkopaikka vaatisi siltä neljän viiden maalin kotivoittoa Suomesta ja myös Hollannin pitäisi kaataa Ruotsi vieraissa melko selkein numeroin. Suomi on hieman heikentynyt viime vuosina, mutta ei se ole paljoakaan Unkaria heikompi materiaalissa.

Vierasjoukkue pystyy pelaamaan vapautuneemmin. Mixun porukka on parantanut peli peliltä – kesäkuussa nihkeä San Marino-voitto ja 5-0 tappio Ruotsille olivat erittäin heikkoja matseja Suomelta. Syyskuussa alkoi näkymään jo valoa tunnelin päässä – 4-1 kotivoitto Moldovasta ja ei 0-2 tappiokaan Hollannille ollut huono, varsinkin puolustuspeli oli nostanut selkeästi tasoaan. Viime viikolla Ruotsia vastaan Suomi pelasi toistaiseksi parhaimman ottelunsa ainakin pelillisesti. Ruotsi voitti ottelun 1-2, mutta kyllä Huuhkajat olivat siinä niskan päällä ja se lupaa hyvää jatkoa ajatellen, sillä onhan Unkari Ruotsia heikompi porukka.

Unkari lähtee matsiin ilman kapteeniaan Zoltan Geraa. Sivussa on myös Mainzin hyökkääjä Adam Szalai, joka iski kahdessa ensimmäisessä karsintapelissä neljä maalia ennen kuin loukkaantui. Unkari tunnetaan hyvänä vastaiskujoukkueena, eikä se ole suosikin asemassa parhaimmillaan. Suomella on mielestäni tässä hyvä mahdollisuus napata ensimmäiset vieraspisteet ns. kovalta joukkueelta. Näin ennakkoon tulosveto tulos 1-1 vaikuttaisi todennäköisimmältä.

Veikkaussivut | JJ