Jarkko Nieminen - Gael Monfils 23.10

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Nieminen hurjaa virettään?

Nieminen – Monfils, Merkki 1, Kerroin

ATP-tennisturnauksessa Ruotsin Tukholmassa miesten kaksinpelin finaalissa Suomen Jarkko Nieminen (ATP 73.) saa vastaansa Ranskan Gael Monfilsin (ATP 10.). Näin etukäteen ajatellen finaalissa on vain yksi suosikki, ja se on ilman muuta tietenkin Gael Monfils, joka on pelaamassa hienoa kautta. Monfils on erinomainen pelaaja, josta yleisö pitää erittäin paljon, koska ranskalaiselta onnistuvat kentällä kaikenlaiset jo mahdottomaltakin vaikuttavat tilanteet.

Jarkko Nieminen varmasti toivoi välieränsä jälkeen, jossa kaatoi James Blaken 2-1 (7-6 5-7 6-2) lukemin, että Milos Raonic olisi yllättänyt Monfilsin, mutta lopulta Raonicin pää ei kestänyt alkuunkaan. Monfils on pelannut Tukholmassa kolme ottelua, kun taas Nieminen on joutunut pelaamaan neljä kertaa.

Monfilson ollut useammassakin ottelussa isoissa vaikeuksissa, etenkin ensimmäisellä kierroksella Bernard Tomicia vastaan. Välierässäkin Raonicia vastaan hän oli helisemässä, mutta molemmissa lopulta ranskalainen kuitenkin oli parempi. Nieminen on hyvässä vireessä ja yleisö kannustaa aivan varmasti Jarkkoa! Vielä kun välierässä kadoksissa ollut syöttökin tuntui jälleen toimivan mukavasti, niin ilman muuta Niemisellä on hienot mahdollisuudet haastaa Monfils ihan tosissaan.

Veikkaussivut | Tuomas