Ruotsi - Venäjä 12.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2011
Jaa tämä...

Ruotsi haastaa taitavan Venäjän päiväottelussa.

Ruotsi – Venäjä, Merkki 2, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

Jääkiekon Karjala-turnausta, joukkueiden toiset ottelut. Ruotsi lähti turnaukseen melkoisena kysymysmerkkinä kun ennen turneen alkua joukkeesta jäi pois peräti 7 pelaajaa. Syynä lienee se, ettei turnaus pelaajia hirveästi kiinnosta. Tulos olikin odotettu, sillä torstaina Tre Kronor otti pataan kotikaukalossaan Tshekiltä lukemin 2-5. Jos samanlainen tahti jatkuu niin Ruotsi ei Venäjän kelkassa kauaa kestä.

Venäjällä on kasassa mielenkiintoinen joukkue. Aivan suurimmat tähdet vielä uupuvat, Aleksandr Radulovia lukuunottamatta. Mukana on kuitenkin todella taitava joukkue, mutta ennen kaikkea joukkue. Uusi päävalmentaja Zinetula Bilyaletdinov sai itänaapurimme ainakin Suomea vastaan pelaamaan todella hyvin, ja samanlaisilla otteilla on kieltäytymisistä kärsivä Ruotsi vahvoilla kaatua.

Venäjällä on myös peliin lähdettäessä etu, sillä se on saanut rauhassa valmistautua otteluun Helsingissä, kun taas Ruotsi pelasi torstaina myöhemmän ottelun kotimaassaan ja on joutunut ylimääräisiä ”reissaamaan”. Jos ennusmerkit pitävät paikkaansa, on Venäjä vahvoilla.

Veikkaussivut | Jukka