Suomi - Tshekki 12.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2011
Jaa tämä...

Ottaako Suomi avausvoittonsa lauantaina?

Suomi – Tshekki, Merkki 1, Kerroin

Expekt on todella helppokäyttöinen vedonlyöntiyhtiö, jolla on kilpailukykyiset kertoimet. Expekt on selkeästi panostanut yksinkertaisuuteen ja on myös onnistunut siinä hyvin. Jos tykkäät tehdä vetoja helppokäyttöisellä sivustolla – suosittelemme Expektiä. Uutena asiakkaana saat myös todella hyvän 50 €:n riskittömän vedon Expektille. Jos ensimmäinen vetosi menee väärin, Expekt palauttaa panoksesi (max. 50 €)!

SAAT VAIN VEIKKAUSSIVUJEN KAUTTA NORDICBETILLE KARJALATURNAUKSEN AJAN 100 € ALOITUSBONUKSEN SEKÄ 50 € RISKITTÖMÄN VEDON! TÄSTÄ EI TARJOUS ENÄÄ PARANE!

Jääkiekon Karjala-turnausta. Isäntäjoukkue Suomi kärsi torstaina avausottelussaan tappion itänaapuri Venäjälle rankkareiden jälkeen 1-2. Leijonien ottelu oli vahvasti nousujohdanteinen, mutta loppujen lopuksi taitava Venäjä oli rankkareissa vahvempi. Suomen alku ottelussa oli katastrofaalinen ja Venäjä vyöryi koko ensimmäisen erän Suomen päädyssä ja johti ansaitusti. Ottelun edetessä Suomi paransi koko ajan otteitaan mutta tasoitusta pidemmälle ei Leijonat ottelussa päässeet.

Tshekki puolestaan pelasi Ruotsissa ja haki sieltä voiton lukemin 5-2. Ruotsin joukkue ei tässä turnauksessa ole kovin iskukykyinen, joten liikaa ei numeroihin kannata tuijotella. Myös Ruotsin maalivahti Gustaf Wesslau oli omalta osaltaan syyllinen länsinaapurin tappioon. Mainittakoot että Tshekki ei sekään ole liikkeellä vielä läheskään parhaalla mahdollisella eurooppalaisella joukkueella.

Suomen joukkueessa puolestaan pelaa kymmenkunta viime kevään maailmanmestaria joten Leijonat lähtee kotiyleisön edessä ilman muuta suosikkina otteluun.

Suomi tulee kamppailuun varmasti todella vahvalla syklillä, sillä Leijonilla on Venäjä-taiston jälkeen näytön paikka. Vain voitto kelpaa isännille, ja Suomi jatkanee todennäköisesti siitä mihin torstaina jäi. Turnaus tulee olemaan Suomen osalta varmasti nousujohdanteinen.

Veikkaussivut | Jukka