Karjalaturnaus: Venäjä - Tshekki 13.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Venäjä ottaa voitolla Karjala-turnauksen voiton.

Venäjä – Tshekki, Merkki 1, Kerroin 

Betsson on valittu maailman vastuullisimmaksi peliyhtiöksi. Sivusto on erittäin suosittu suomalaisten pelaajien keskuudessa sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Tiesitkö, että Betsson on myös supernopea rahojen kotiutuksessa?  Betsson lisäksi tuplaa ensimmäisen talletuksesi! Jos talletat esim. 50 € saat toisen 50 € Betssonilta ja saldosi on 100 €!

 

VIELÄ TÄMÄN PÄIVÄN AJAN SAAT NORDICBETILTÄ UUTENA ASIAKKAANA RISKITTÖMÄN 50 € VEDON SEKÄ 100 € ALOITUSBONUKSEN! SIIS ILMAISTA PELIRAHAA SEKÄ PÄÄSET PELAAMAAN SILLÄ RISKITTÖMÄSTI!

Jääkiekon Karjala-turnausta. Venäjä on marssinut voitosta voittoon ja on ollut jopa yllättävän vahva. Se on voittanut molemmat ottelunsa ja varmistanee tämän ottelun voitolla turnauksen ykköstilan.

Venäjä lähti turnaukseen hieman odotettua heikommalla ryhmällä, mutta on osoittanut että taitoa joukkueella riittää. Taidon lisäksi myös koko joukkueen pelaaminen on ollut todella hyvällä mallilla, tästä lienee suurin kiitos uudelle päävalmentajalle Zinetula Bilyaletdinovlle.

Tshekki ei ole vakuuttanut, vaikkakin se voitti avausottelussaan heikolla ryhmällä liikkellä olevan Ruotsin. Eilen joukkue pelasi ilta-ottelun ja otti Suomelta kyytiä lukemin 0-4. ”Takatukat” oli ottelussa lähes koko ajan ottavana osapuolena.

Mielenkiintoista nähdä, kuinka Tshekit pelaavat päiväottelussa, yleensä joukkueen peli on mennyt ”aamutuimaan” surffailuksi, Venäjä puolestaan osoitti eilen että kellonajasta riippumatta peli kulkee.

Venäjä saa lisämotivaatiota turnausvoitosta, kun taas Tshekillä ei oikeastaan panosta enää ole, sekä lyhyempi palautumisaika eilisestä lisää ennestään suosikin viittaa Venäjälle.

Veikkaussivut | Jukka