Vityaz - Amur 18.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Hannu Jortikan luotsaama Amur umpisurkean Vityazin vieraaksi.

Vityaz Chekhov – Amur Khabarovsk, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

KHL. Hannu Jortikan luotsaama Amur matkustaa vierasturneellaan seuraavaksi Moskovaan, jossa se vastaansa seitsemän pelin tappioputkessa viilettävän Vityaz Chekhovin.

Vityaz Chekhov ennakoitiin tälläkin kaudella liigan peränpitäjäksi mutta ajoittain joukkue on pelannut yllättävän pirteästi. Joukkue ”rimpuili” otteluissa mukana pitkälti ykköskenttänsä voimin, mutta tällä hetkellä tilanne on aivan toinen. Ennen siirtoajan päättymistä Vityaz myi parhaat pelaajansa pois ja tulos on ollut sen mukainen. Seitsemästä edellisestä ottelusta yhtä monta tappiota maalierolla 11-35. Lähtijoihin lukeutuivat NHL:ssa monta kautta pelannut tärkeä puolustaja Daniil Markov (0+5), sekä hyökkäyspelin tukipilarit Mihkail Zhukov (4+6), Artemy Panarin (12+14) ja Mikhail Anisin (16+13). Nyt jäljellä on on liigan surkein nippu ja lähinnä tappeluista tunnettu joukkue.

Vierailija Amur on pelannut uskomattoman kauden. Hannu Jortikka on saanut joukkueen melkoiseen lentoon ja Amur Khabarovsk taisteleekin vielä pudotuspelien kotiedusta kuin myös divisioonansa voitosta. Joukkue on pelannut todella hyvin ja löytynee rosterista myös kovia pelimiehiä, mm. maalivahti Jan Lasak, puolustaja Mikko Mäenpää (11+18), Tshekin maajoukkemiehet Petr Vrana (20+23) ja Jabub Petruzalek (16+25), jotka miehittävät pistepörssin kärkisijoja.

Vityazin tappioputkelle ei näytä loppua tulevan, sen verran suuri tasoero joukkueiden välillä on. Kahdeksas tappio peräjälkeen näkee mitä todennäköisimmin päivänvalon keskiviikkona.

Veikkaussivut | Jukka