Kouvot - Kauhajoen Karhu 4.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/04/2011
Jaa tämä...

Kykeneekö Karhu voittamaan tärkeän vierasottelun?

Kouvot – Kauhajoen Karhu, Merkki 2, Kerroin 

Kouvot – Kauhajoen Karhu (+5,5), Merkki 2, Kerroin

 

Koripallon SM-liigan illan ottelutarjontaa, Kouvolassa yhteen iskevät Kouvot sekä Kauhajoen Karhu.

Kouvot on aloittanut kautensa kohtalaisen hyvin, sillä joukkue on tällä hetkellä yhdeksän ottelun jälkeen sarjataulukossa kuudentena. Kotijoukkue menetti viime kauteen nähden paljon osaamista, ja valitettavasti tilanne on se, että mikäli Kouvot selviytyy puolivälieriin, niin kyllähän se vaatisi aika suurta ihmettä.

Kauhajoen Karhu puolestaan aloitti vahvasti, mutta loukkaantumiset ovat sotkeneet vierailijoiden pelaamista. Kauhajoella ollaan rakennettu nyt muutaman vuoden ajan kovan tason korisjoukkuetta, ja vihdoin se alkaa näkymään myöskin tuloksissa. Kauhajoki saanee otteluun todella tärkeän Ilkka Vuoren, mikäli pelaaminen tärkeältä Karhu -pelaajalta onnistuu, todennäköisesti kyllä.

Kouvojen iso ongelma on ollut useasti tiukkojen otteluiden häviäminen. Viime kuun loppupuolella tappiot KTP:lle kolmen pisteen erolla, seuraavaksi jatkoaikatappio Nilan Bisonsille ja edellisessä ottelussaan keskiviikkona Tampereella Pyrintö voitti yhden pisteen erolla.

Karhu on kieltämättä ollut melkoisen heikko vierasjoukkue, mutta toisaalta on myös muistettava, että vastustajina ovat olleet mm. Pyrintö sekä Kataja. Jälkimmäistä joukkuetta vastaan Karhulla oli kaikki mahdollisuudet pistepottiin, mutta aivan turhat virheet sekä pallonmenetykset lopulta estivät Kauhajoen yllätysvoiton mahdollisuudet.

Kauhajoki on kuitenkin ilman muuta Kouvoja laadukkaampi joukkue.

Veikkaussivut | Tuomas