Kouvot - Lappeenrannan NMKY 16.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Joko kotijoukkueen liito päättyy?

Kouvot – Lappeenrannan NMKY, merkki 2, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!
.Koripallon SM-liigan päivän ainoassa ottelussa, ja samalla televisio -kameroiden edessä pelataan Kouvolassa, jossa yhteen iskevät ennen kauden alkua suunnilleen samoista sijoista materiaalien puolesta rankatut Kouvolan Kouvot sekä Lappeenrannan NMKY. Kyseessä on samalla todella kuuma paikallistaisto, joten ensinnäkään Lappeenrannan NMKY:llä ei kerry matkarasitusta, ja toisekseen kotiedun merkitys vähenee selkeästi, sillä varmasti paikalla on myöskin vierailijoiden kannattajia.

Kouvot lähti kauteen tavoitteenaan pudotuspelit, se on realistinen tavoite, mutta materiaali ei päätä huimaa. Kouvojen materiaali on ilman muuta yksi liigan heikoimmista, mutta kuitenkin alkukausi on ollut todella hyvä, sillä Kouvot on sarjataulukossa peräti kuudentena, eli siis keskikastissa.

Vierailija Namika on kerännyt kolme voittoa pelaamistaan otteluistaan, joten paremminkin olisi voinut mennä, mutta silti Lappeenranta on onnistunut välttämään viimeisen sijan, ja oikeastaan on melkoisen hyvissä iskuetäisyyksissä, joten sen asian suhteen ei mitään isoa ongelmaa. Usein pienten seurojen ulkomaalaisvahvistusten olisi onnistuttava, ja juuri niin voidaan sanoa ainakin Tyler Tiedemanin hankinnasta, sillä Tiedeman on ollut ajoittain yhdellä sanalla sanottuna maaginen. Esimerkiksi kotiottelussa Pyrintöä vastaan Tiedeman piti punaisten pelaajia aivan pujottelukeppeinään, ja lähes yksin onnistui voittamaan liigan parhaan seuran.

Veikkaussivut | Tuomas