Lahti - Kouvot 6.1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2012
Jaa tämä...

Jatkaako Namika Lahti voittojen tiellä?

Namika Lahti – Kouvot, Merkki 1, Kerroin

 

NORDICBETILLE 100 % BONUS JA 25 € RISKITÖN VETO!

  • 100% ensitalletusbonus 100 €:n saakka + 25 € riskitön veto VAIN Veikkaussivuilta
  • Veikkausivut suosittelee – Suomalaisten suosituin sivusto
  • Uusi entistä parempi live-vedonlyönti

Riskitön 25 € veto NordicBetille VAIN TÄSTÄ linkistä >> 

Kotoista Korisliigaa. Sysimustan alkukauden pelannut Namika Lahti on saanut edellisissä otteluissa joulutauon jälkeen juonesta kiinni ja rullaa kahden ottelun voittoputkessa.

Namika Lahti on sarjan hännillä voitettuaan 20:sta ottelustaan ainoastaan neljä. Joukkueella on kuitenkin matkaa pudotuspeliviivaan ”ainoastaan” 8 pistettä, joten kevään suhteen joukkue ei vielä ole menettänyt mitään. Lahden ulkomaalaiset ovat pääsemässä hyvään iskuun, Malik Moore oli loistava hankinta kesken kauden ja edellisessä ottelussa Ryan Brooks pussitti 29 pistettä. Namika Lahti saanee myös vihdoin tärkeän palasen takaisin sairastuvalta, kun koko kauden sivussa ollut Roope Suonio palaa tässä ottelussa pelaavaan kokoonpanoon. Hyvät ovat lähtöasetelmat kotijoukkueella otteluun.

Kouvojen kausi on ollut vuoristorataa ja edellisten ottelujen saldo on vuoroin voitto, vuoroin tappio. Kouvot ei kuulu materiaaliltaan liigan eliittiin, vaan sen ennakoitiin ennen kauden alkua taistelemaan paikoista pudotuspeleihin.

Roope Suonion paluu, kotietu sekä Namika Lahden löytämä pelivire kääntävät kelkkaa ehdottomasti kotijoukkueen suuntaan.

Veikkaussivut | Jukka

 

 

Koripallon SM-sarjaa, Lahdessa vastakkain ovat sarjataulukon viimeisenä oleva Namika Lahti sekä Lahden kanssa suunnilleen samoista sijoista, eli viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva rakas naapuri Kouvolan Kouvot.

Joukkueiden välillä ei ole oikeastaan mitään tasoeroa, Namika Lahti on vain pelannut todella heikon alkukauden. Lahden ensimmäiset ottelut eivät sujuneet ollenkaan, mutta nyt Lahti on päässyt todella hienoon vireeseen – kaksi selkeää voittoa. Joensuusta Lahti haki ylivoimaisen voiton 72-94 numeroin sarjakärki Katajaa vastaan, eikä Lappeenrannastakaan ollut lopulta yhtään mihinkään edellisessä ottelussa Lahdessa. Lahden viime ottelut ennen näitä kahta olivat todella haastavia, sillä vastassa olivat peräkkäin niin Nilan Bisons, ToPo kuin Tampereen Pyrintökin. Vieraaksi saapuva Kouvolan Kouvot on pelannut materiaaliinsa nähden aivan taitojensa ylärajoilla.

Kouvot ei missään tapauksessa ole Lahtea oikeastaan mitenkään laadukkaampi ryhmä. Kouvoilla on alla useita tiukkoja otteluita – ja paljon tiukkoja tappioita muutaman pisteen erolla. Itseluottamus ei voi mitenkään olla huippuluokkaa. Lahti on kotonaan ilman muuta ottelussa suosikkina!

Veikkaussivut | Tuomas