Namika Lahti - Salon Vilpas 8.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/08/2011
Jaa tämä...

Jatkaako Vilpas TV-pelissä upeita peliesityksiään?

Namika Lahti – Salon Vilpas, merkki 2, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Koripallon SM-liigan päivän ainoassa ottelussa Namika Lahti kohtaa kotonaan Salon Vilpas Vikingsin. Kyseessä on todella merkittävä kamppailu ajatellen pudotuspelitaistoa.

Lahti on jumittunut vain kahdella pisteellään koko liigan viimeiseksi, kun taas sillä paikalla materiaalia katsoen pitäisi olla Salon Vilpas, mutta vierailijat ovat hieman yllättäen liigassa yhdeksäntenä. Pisteitä Vilpas on kerännyt mukavasti kahdeksan, ja etenkin viime aikoina punavalkoiset ovat pelanneet erinomaista korista. Vilpas on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, ensin joukkue kaatoi vieraissa TorPan pojat, ja sen jälkeen kotona Tampereen Pyrinnön. Kyseiset joukkueet ovat liigan kaksi parasta seuraa, joten ei varmaan tarvitse korostaa, minkä tason vastustajat Vilpas on onnistunut voittamaan.

Vilpas menetti Junior Hairstonin sunnuntain tapahtumien takia, mutta tuskinpa sillä hirveästi on ainakaan negatiivistä vaikutusta, koska Vilpas on ensinnäkin jo hakemassa uutta ulkomaalaisvahvistusta, ja toisekseen ei sota yhtä miestä kaipaa. Vilppaalla riittää kyllä heittovoimaa, mm. erinomainen takamies Roope Ahonen sekä loistava kaukoheittäjänä tunnettu kokenut Samu Kaaresvirta. Mielenkiintoinen tilasto on myöskin sellainen, että Vilpas on voittanut joukkueiden neljä edellistä kohtaamista, edellisen ottelun Vilpas voitti kotonaan helposti 76-67 lukemin.

Veikkaussivut | Tuomas