Namika Lahti - Vilpas 24.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Ottaako Vilpas huipputärkeän voiton pudotuspelipaikkaa ajatellen?

Namika Lahti – Vilpas, Merkki 2, Kerroin

 

NORDICBETILLE 110% ENSITALLETUSBONUS 

Kotoista korisliigaa, liigajumbo Namika Lahti saa vieraita perjantai-iltana Salosta.

Namika Lahden kausi on ollut tukala. Talousvaikeukeudet ovat sotkeneet lahtelaisten kautta, eikä parketillakaan homma ole toiminut. Mikään muu kuin Lahden jääminen jumbotilalle olisi suuri yllätys. Edellisessä ottelussa Kouvoille joukkue koki katkeran yhden pisteen tappion. Ottelussa nilkkansa venäyttäneen Ryan Brooksin pelaaminen on hyvin epätodennäköistä. Parisen viikkoa takaperin korisliigan paras suomalainen pisteiden valossa, Ville Mäkäläinen siirtyi Lahdesta Nilan Bisonsiin ja näin ollen ohkainen materiaali heikentyi entisestään. Valoisat eivät ole tunnelmat kotijoukkueen leirissä.

Vilpas ei sekään ole viime aikoina vakuuttanut, mutta perjantaina on oiva mahdollisuus palata voittojen teille. Vilppaan neljän ottelun tappioputki koostunee tosin joukkueista, jotka ovat Vilpasta huomattavasti kovempia nippuja tällä hetkellä.

Vilpas on materiaaliltaan edellä, eikä Lahden materiaali vakuuta, varsinkin jos vielä Brooks puuttuu.

Veikkaussivut

 

Korisliigaa, huipputärkeässä ottelussa Namika Lahti saa vieraakseen Salon Vilppaan.

Ottelussa on valtavat panokset, Namika Lahti on sarjataulukossa viimeisenä kuudellatoista pisteellään. Lahdella on matkaa pudotuspeliviivan yläpuolelle kuusi pistettä, kun taas vierasjoukkue Salon Vilpas lähtee otteluun sarjataulukon sijalta yhdeksän.

Vilpas omaa ilman muuta potentiaalisen materiaalin, onhan joukkueen riveissä mm. erinomaiset kaukoheittäjät Roope Ahonen sekä Samu Kaaresvirta, levypalloykkönen John Fields sekä hienoja pistemääriä ottelusta toiseen tekevä Emmanuel Holloway. Vilppaalla on kasassa sama määrä pisteitä mitä viivan yläpuolellakin on, mutta heikomman korien erotuksen takia Vilpas on edelleen jäämässä ulos jatkopeleistä.

Vilpas on toki voittanut vain kaksi kertaa kuudesta viime ottelusta, mutta salolaispoppoo on kohdannut liigan parhaimpia vastustajia. Voitolla Vilpas käytännössä kokonaan lopettaisi Lahden pyristelyt pudotuspelipaikan suhteen.

Veikkaussivut | Tuomas