KTP - Pyrintö 12.4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/12/2012
Jaa tämä...

Pyrintö vaikealle vierasmatkalle Kotkaan.

KTP – Pyrintö, Merkki 1, Kerroin

Bwin

  • Todella monipuolinen pelivalikoima
  • Hyvät kertoimet NHL-kohteisiin
  • Joka vedosta saat pisteitä, joilla voit ostaa tuotteita Bwinin kaupasta

Siirry Bwinin sivuille tästä >>>

 

Korisliigaa, toiset puolivälierät pelataan tänään ja Kotkassa KTP-Basket kohtaa käytännössä pakkovoiton edessä Tampereen Pyrinnön. Ensimmäinen kohtaaminen Tampereella oli erittäin tiukka ja sen olisi voinut voittaa kumpi tahansa, mutta tällä kertaa tamperelaiset ottivat muutaman pisteen voiton. KTP:n pelissä oli paljon hyvää ja sen huomasi myös joukkueen valmennus. KTP omaa loistavat ulkomaalaiset ja kotona pelatessaan KTP on aina huippuvaarallinen. Kovia pisteitä kotonaan tekevä valkovihreät omaavat paljon heittovoimaa Timothy Bluen sekä Antonio Crockerin johdolla. Tampereella etenkin hienosti kaukaa osunut Juho Lehtoranta kannattaa myös laittaa korvan taakse.

KTP tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Kuuteen edelliseen kotiotteluun KTP:llä on alla viisi voittoa sekä vain yksi tappio. KTP:n ”kotitaiasta” kertonee hyvin se, että viime aikoina tappio niskassaan kotiin ovat saaneet lähteä useita Korisliigan huippujoukkueita, niin runkosarjan ykkönen Kataja, Kauhajoen Karhu kuin myös Nilan Bisonskin.

KTP:n heittovoimaa näkyy joukkueiden tuloksissa. Neljään viime kamppailuun Karhuvuoressa KTP on viimeistellyt yli 90 pistettä, joka on Korisliigaan erinomainen suoritus. Ei pidä myöskään unohtaa sitä, että ottelussa Katajaa vastaan KTP oli täysin ylivoimainen pitäen joensuulaisia pujottelukeppeinä – tuloksena 107 pistettä. Joukkueiden keskinäinen kohtaaminen alkuvuodesta päättyyi KTP:n lähes parinkymmenen pisteen voittoon ja hienoa kerrointa siihen tarjotaan nytkin.

Veikkaussivut | Tuomas