Pyrintö - Torpan Pojat 21.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/04/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko ToPo hakemaan vieraspisteet Tampereelta?

Pyrintö – Torpan Pojat, Merkki 2, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä!Korisliigan päivän ainoassa ottelussa, mutta samalla alkukauden yhdessä odotetuimmassa kohtaamisessa Tampereen Pyrintö saa vieraakseen Helsingistä Torpan Pojat. Kyseessä on todella tärkeä sekä iso ottelu molemmille joukkueille, sillä vastakkain ovat Korisliigan kaksi parasta joukkuetta, ainakin mikäli katsotaan joukkueiden materiaaleja.

Tampereen Pyrintö pelasi surkean ottelun viikonloppuna Loimaalla Nilan Bisonsin vieraana, todellinen rimanalitus, mutta heikkoja pelejä sattuu jokaiselle joskus. Pyrinnön tosin erottaa tilanteesta se, että tamperelaiset ovat muutenkin alkukaudella pelanneet melko heikosti, sillä sellainen tasaisuus on jäänyt puuttumaan aivan täysin. Pyrintö on tällä hetkellä liigassa seitsemällä voitollaan sekä neljällä tappiollaan vasta viidentenä, kun taas hienoon iskuun päässyt TorPan Pojat ovat sijaa ylempänä neljäntenä.

ToPo on ollut tällä kaudella myöskin erittäin vahva vieraissa, useita selkeitä vierasvoittoja, kuten kahdesta edellisestä ottelusta ensin Korihaita vastaan ja sitten KTP:n Karhuvuoresta, kummassakaan ottelussa ToPo ei antanut kotijoukkueelle mitään mahdollisuuksia. ToPo ei ole materiaaliltaan muutenkaan Pyrintöä heikompi, joten kyllähän tälläiset kertoimet ilman muuta kuuluvat mukaan peleihin.

Veikkaussivut | Tuomas