Salon Vilpas - Kouvot 30.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Ottaako Vilpas kotiyleisönsä edessä arvokkaan kotivoiton?

Salon Vilpas – Kouvot, merkki 1, kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! Katso alla olevasta videosta miten helposti saat NordicBetin bonuksen tilillesi.

Koripallon SM-liigaa, Salossa yhteen iskevät alemman keskikastin Salon Vilpas sekä Kouvolan Kouvot. Taistelu pisteistä on todella tiukkaa, sillä niin Vilpas kuin vierailijatkin taistelevat aivan samoista sijoituksista viimeisten pudotuspelipaikkojen osalta.

Kummankaan joukkueen materiaali ei päätä huimaa, Kouvot menetti kesän aikana muutamia tärkeitä pelaajia, mutta on silti ajoittain pystynyt haastamaan jopa liigan parhaimpia seuroja ihan tosissaan.

Vilpas erotti joukkueen yhden ulkomaalaishankinnoista, Junior Hairstonin vähän aikaa sitten. Hairston ei kuitenkaan ollut millään tavalla Vilppaan tärkeimpiä pelaajia, vaan kyllä ilman muuta tärkein löytyy takamies -osastolta. Roope Ahosella on kaikki mahdollisuudet nousta aina Suomen maajoukkueeseenkin asti, mikäli Ahonen onnistuu Vilppaan alimpana pelaajana erinomaisesti. Vilpas oli vielä vähän aikaa sitten hienossa voittoputkessa, joukkue onnistui kaatamaan kotonaan mm. Tampereen Pyrinnönkin, mutta sen jälkeen jotain on tapahtunut, ja Vilpas on nyt hävinnyt kolme ottelua peräkkäin.

Viime kierroksella Vilpas hävisi vieraissa Lappeenrannan NMKY:lle 72-56 lukemin. Oikeastaan koko aika Lappeenranta oli hieman kotijoukkuetta edellä, ja varsinkin toisen jakson aikana Vilppaan yhdeksän pistettä olivat aivan liian vähän.

Toisaalta Kouvotkin on hävinneet kaksi edellistä otteluaan ja vieläpä surkeiden peliesitysten jälkeen. Varsinkin edellinen kotiottelu Kouvoilta oli todella onneton, sillä ottelu oli ratkennut Lappeenrantaa vastaan oikeastaan jo ennen taukoa. Kouvoilla heittopeli ei toiminut ollenkaan, vaan Lappeenranta sai ottelusta helpot pisteet. Todennäköisesti vastakkain ovat kaksi todella ärsytettyä joukkuetta. Molemmilta kyllä potentiaalia löytyy.

Vilpas onkin ilman muuta kotonaan suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas