Vilpas - Kataja 19.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Kataja matkaa Saloon ainoastaan seitsemän pelaajan voimin.

Salon Vilpas – Joensuun Kataja, Merkki 1, Kerroin 

Suosittelemme pelaamista NordicBetin sivustolla, joka on suomalaisten suosituin sivusto. Tiesitkö, että Nordicbetillä voit yhdistää samaan vetokuponkiin kohteita pitkävedosta, tulosvedosta tai vaikka puoliaikatuloksesta? Nordicbetillä on myös jatkuvasti tarjouksia mm. riskittömistä vedoista sekä ilmaisista kasinopyöräytyksistä. Nordicbet tuplaa uusien asiakkaiden ensimmäisen talletuksen! Saat jopa 100 € lisää rahaa tilillesi ensimmäisen talletuksesi yhteydessä! 

Kotoista korisliigaa. Salon Vilpas on ollut mielenkiintoinen joukkue tällä kaudella ja on pelannut ajoittain todella hyvin. Tasaisessa sarjassa joukkue pitää sijaa kahdeksan. Tänään Vilpas saa vieraita Joensuusta, kun mestarisuosikki Pyrinnön kenties vahvin haastaja saapuu vierailulle Vilppaan kotisaliin.

Kataja on käsinyt viime ajat loukkaantumisista ja sama tahti jatkunee tänäänkin. Joukkueen facebook-sivuilla todettiin, että joukkue matkaa tänään bussilla Saloon ainoastaan seitsemän pelaajan voimin. Virheisiin ei siis tänään ainakaan ole varaa, muutenkin joukkue on operoinut viime ajat kapealla materiaalilla.

Kertoimien mukaan Kataja lähtee otteluun selkeänä suosikkina, joka ei todellakaan pidä paikkaansa. Katajan poissaoloista johtuen, Vilppaan päälle kahden kertoimet ovat ilman muuta pelin arvoisia.

Veikkaussivut | Jukka