Betis - Real Zaragoza 22.9

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Kokeeko Betis ensimmäisen pistemenetyksensä?

Betis – Real Zaragoza, Merkki X, Kerroin 

Espanjan La Ligassa iskevät yhteen Betis ja Zaragoza. Joukkueiden välillä ei tasoeroa juurikaan ole, joten vierailla on hyvät mahdollisuudet venyä pisteille. Kerroinasettelussa ollaan reagoitu liikaa Betisin huikeaan alkukauteen – tuloksellisesti joukkue on ollut vakuuttava, mutta pelillisesti ei. Esimerkiksi viime ottelussa Bilbaota vastaan sen pallonhallintaprosentti oli vain 35. 
Betistä ollaan ennakoitu Zaragozaa korkeammalle, ja syystäkin. Real on kokenut kesän aikana niin paljon vaihtuvuutta, joten monet veikkasivat sen pelaavan surkeasti alkukauden peleissään. Toisin kävi. Palaset ovat loksahtaneet oikeastaan todella nopeasti kohdilleen, ja joukkue on parantanut peli peliltä. Murskatappio Real Madridille, sen jälkeen tasapeli ja viimeksi kotivoitto keskikastiseura Espanyolista viime hetken maalilla. Joukkueen puolustus on nyt hyvällä tasolla, se on päästänyt vain yhden maalin kahdessa edellisessä pelissään.

Betis lähtee otteluun ilman puolustaja Mariota, Zaragozalla ei poissaolohuolia ole. Zaragozan joukkueesta löytyy kyllä paljon laatua – Portugalin maajoukkuemies Helder Postiga, Meksikon Pablo Barrera ja Paraguayn Paulo Da Silva. Kun nämä miehet nousevat omalle tasolleen, on Zaragoza varteenotettava alemman keskikastin joukkue.

Veikkaussivut | JJ