Espanyol - Villarreal 6.11

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2011
Jaa tämä...

Joko Villarreal alkaisi vihdoinkin pelaamaan omalla tasollaan?

Espanyol – Villarreal, Merkki 2, Kerroin
Espanyol – Villarreal (+1), Merkki 2, Kerroin

 

Jalkapallon Espanjan La Ligaa, El Prat de Cornellalla Espanyol saa vieraakseen alkukaudesta todella isoissa ongelmissa olleen Villarrealin. Keltainen sukellusvene on ollut alkukaudella todella heikossa iskussa, osittain tosin syitä voidaan lähteä etsimään kokoonpano-ongelmista. Villarrealilla on ollut sivussa iso määrä pelaajia, kuten hyökkäyksestä Nilmar, Giuseppe Rossi sekä Marco Ruben.

Villarrealin kuuden edellisen ottelun saldona on voitto, tasapeli sekä neljä tappiota. Villarreal hävisi viikolla Manchester Citylle Mestareiden Liigassa 0-3, joka tarkoittaa sitä, että alkulohkosta Villarreal ei tule selviytymään jatkoon.

Espanyolin hyvä voittoputki katkesi viikko sitten Malagan vieraana. Espanyol on voittanut kolme neljästä edellisestä ottelustaan. Ennen Malaga -vierailuaan Espanyol ehti voittamaan niin Vallecanon, Santanderin kuin myöskin Betiksen. Jokaisessa ottelussa Espanyol onnistui pitämään maalinsa puhtaana, mutta toisaalta onhan kotijoukkueella ollut kuitenkin melkoisen suuria maalinteko-ongelmiakin, koska esimerkiksi kuudessa edellisessä ottelussa Espanyol on onnistunut maalinteossa vain viisi kertaa, joka on kieltämättä melkoisen heikosti.

Molemmilla joukkueilla on paljon hyökkäysvoimaa, vaikka kieltämättä mm. Giuseppe Rossin poissaolo tulee varmasti näkymään vieraiden pelissä. Ilman muuta Villarreal on kuitenkin kotijoukkuetta laadukkaampi joukkue. Poissaolot sekä Espanyolin kotietu tasoittavat lähtökohtia selkeästi, mutta kuitenkin Villarrealin kerroin tähän peliin on liian suuri.

Veikkaussivut | Tuomas